Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα: Προφυλακίστηκε αστυνομικός για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Προφυλακίστηκε αστυνομικός για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος

Προφυλακίστηκε αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Συνολικά, ο αστυνομικός καταχράστηκε περισσότερα από 400.000€. Ο αξιωματικός κατηγορείται με το κακούργημα της κατάχρησης δημοσίου χρήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr. Η υπόθεση Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2013, όταν αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας διαπίστωσαν ότι παρά τη συνεννόηση που […]

Πάτρα: Προφυλακίστηκε αστυνομικός για υπεξαίρεση 400.000€

Προφυλακίστηκε αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Συνολικά, ο αστυνομικός καταχράστηκε περισσότερα από 400.000€.

Ο αξιωματικός κατηγορείται με το κακούργημα της κατάχρησης δημοσίου χρήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr.

Η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2013, όταν αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας διαπίστωσαν ότι παρά τη συνεννόηση που έγινε με το αρχηγείο, δεν είχαν τα απαραίτητα κονδύλια για τον εφοδιασμό των αυτοκινήτων της αστυνομίας με καύσιμα.

Ο 45χρονος τότε αξιωματικός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το έλλειμμα που υπήρχε στην οικονομική υπηρεσία, όπου και υπηρετούσε.

Μετά από πιέσεις που δέχθηκε, ο αξιωματικός ομολόγησε την υπεξαίρεση και τέθηκε στα διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αιτία για την παράνομη δραστηριότητα του αστυνομικού ήταν ο εθισμός του στο τζόγο, και τα χρέη που προέκυπταν από αυτόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις