Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γυναίκες προπομποί σε μεγαλοδιακινητή ναρκωτικών από την Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκες προπομποί σε μεγαλοδιακινητή ναρκωτικών από την Αλβανία

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο γυναίκες, οδηγός η μία, συνοδηγός η άλλη, έπαιζαν το ρόλο προπομπού σε μεγαλοδιακινητή ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία, ο οποίος ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο, μεταφέροντας περίπου 82 κιλά κάνναβης. Σε μπλόκο της Αστυνομίας συνελήφθησαν σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, τα τρία εμπλεκόμενα άτομα, στη διακίνηση ναρκωτικών. Οι γυναίκες ακινητοποιήθηκαν, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο γυναίκες, οδηγός η μία, συνοδηγός η άλλη, έπαιζαν το ρόλο προπομπού σε μεγαλοδιακινητή ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία, ο οποίος ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο, μεταφέροντας περίπου 82 κιλά κάνναβης.

Σε μπλόκο της Αστυνομίας συνελήφθησαν σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, τα τρία εμπλεκόμενα άτομα, στη διακίνηση ναρκωτικών.

Οι γυναίκες ακινητοποιήθηκαν, ο άνδρας πάτησε γκάζι

Οι μεν γυναίκες στάθμευσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και παραδόθηκαν, ενώ ο διακινητής, ανέπτυξε ταχύτητα, ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθη πεζός.

Μετά από στοιχεία που είχαν, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Καστοριάς, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε δύο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που κινούνταν σε περιοχή της Καστοριάς.

Το όχημα με τις γυναίκες ακινητοποιήθηκε 

Το πρώτο όχημα, με οδηγό την 52χρονη και συνεπιβάτη την 23χρονη, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι επιβαίνουσες σε αυτό, διότι λειτουργούσαν ως προπομποί στην μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει

Ο 32χρονος αλλοδαπός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή προς δασώδη περιοχή της Κοζάνης.

Επιχείρηση με τη συμμετοχή εκπαιδευμένου σκύλου

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη  και ο άνδρας οδηγός.

Τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι

Κατά τον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε, βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν δεκαέξι πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους ογδόντα ενός κιλών και εξακοσίων εξήντα γραμμαρίων.

Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικοί 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

Η ποσότητα της κάνναβης,

τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,

τέσσερα κινητά τηλέφωνα,

έξι κάρτες SIM και

το χρηματικό ποσό των τριακοσίων εξήντα εννέα 369 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις