Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με… το πρωθυπουργικό φιλί γιορτάζει τον Βαλεντίνο η Ρένα Δούρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με… το πρωθυπουργικό φιλί γιορτάζει τον Βαλεντίνο η Ρένα Δούρου

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και περισσότερο οι γυναίκες εκφράζουν τα συναισθήματά τους με πολλούς τρόπους, κυρίως μέσω social media Μία από αυτές και η Ρένα Δούρου. Η περιφερειάρχης Αττικής θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αναρτώντας ένα βίντεο με φιλιά διάσημων ζευγαριών, ομοφυλόφιλων, κινηματογραφικών ζευγαριών αλλά και φιλιά μεταξύ ζώων. Στο κολάζ αυτό των φωτογραφιών, […]

Ρένα-Δούρου.jpg

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και περισσότερο οι γυναίκες εκφράζουν τα συναισθήματά τους με πολλούς τρόπους, κυρίως μέσω social media Μία από αυτές και η Ρένα Δούρου.

Η περιφερειάρχης Αττικής θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αναρτώντας ένα βίντεο με φιλιά διάσημων ζευγαριών, ομοφυλόφιλων, κινηματογραφικών ζευγαριών αλλά και φιλιά μεταξύ ζώων.

Στο κολάζ αυτό των φωτογραφιών, αποτυπώνεται και ένα στιγμιότυπο όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, φιλάει την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Το φιλί Τσίπρα - Μπαζιάνα που εμφανίζεται στο βίντεο της Ρένας Δούρου

Το βίντεο συνόδευσε η Ρένα Δούρου με το εξής κείμενο: «Αγίου Βαλεντίνου και όλοι και όλες δικαιούμαστε μια βουτιά στο μελό. Και στο φιλί. Γιατί το φιλί γεννιέται πέρα από τα όρια των κοινωνικών συμβάσεων, του φύλου, της θρησκείας. «Δεν σβήνει ποτέ» γράφει ο Μπαλζάκ. Και σφραγίζει ανεξίτηλα. Καλά φιλιά σε όλους & όλες όπως τα θέλουν!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις