Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Συγκλόνισε η Δήμητρα Βαμβακούση με την τραγική ιστορία της (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Συγκλόνισε η Δήμητρα Βαμβακούση με την τραγική ιστορία της (vid)

Μετά το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η ελληνική ομάδα επέστρεψε στην καλύβα της Η Δήμητρα Βαμβακούση προτίμησε να καθίσει μόνη της σε άλλο σημείο της παραλίας και αποκάλυψε την τραγική ιστορία ζωής της. «Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει […]

Δήμητρα Βαμβακούση Survivor

Μετά το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η ελληνική ομάδα επέστρεψε στην καλύβα της

Η Δήμητρα Βαμβακούση προτίμησε να καθίσει μόνη της σε άλλο σημείο της παραλίας και αποκάλυψε την τραγική ιστορία ζωής της.

«Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η ατάκα Σίμου κατά Βασιλικού! «Άμα την… γρατζουνάς την όπισθεν»

Ο Βασίλης Σίμος κατηγόρησε τον Βασιλικό ότι του είπε κάτι για τις παρέες του έξω, ωστόσο, η απάντησή του ήρθε με μια ατάκα άνευ προηγουμένου.

«Από την αρχή που ήρθα στο νησί ένιωσα ότι κάποια άτομα θέλουν να με βγάλουν στην απ’ έξω, ανάμεσά τους και ο Σίμος. Δεν ξέρω αν το κάνουν ανταγωνιστικά, αλλά το κάνουν και το ένιωσα αυτό. Ήθελαν να με βάλουν στο περιθώριο», είπε ο Βασίλης Βασιλικός.

«Είχαμε χαλαρώσει στην καλύβα και ο Νίκος Κοσμάς έκανε πλάκα στον Βασιλικό για κάποιο θέμα. Το συνέχισαν τα παιδιά και είπα κι εγώ μια ατάκα. Και όταν είπα την ατάκα μου εγώ, ξεκίνησε ο Βασιλικός και αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή και με ποιους κάνω παρέα. Και ήρθαμε σε μια δύσκολη στιγμή», είπε ο Βασίλης Σίμος.

«Ο Σίμος πειράχτηκε γιατί ο Βασιλικός του είπε για τις παρέες που κάνει εκτός Survivor, για τις προσωπικές του επιλογές. Γι’ αυτό τον ενόχλησε. Ο Σίμος είναι ένα παιδί που έχει πολύ χιούμορ και τον ενόχλησε καθαρά και αντέδρασε τη στιγμή που του είπε για τις προσωπικές του επιλογές», είπε ο Τόνι Σταυράτης.

Στη συνέχεια, κι ενώ όλη η ομάδα βρισκόταν στην καλύβα, ο Σίμος είπε στον Βασιλικό: «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και με ποιους κάνω παρέα είναι δικό μου θέμα. Τώρα, άμα εσύ την… γρατζουνάς την όπισθεν, εμένα δεν με ενδιαφέρει».

«Ο Βασίλης ήταν πολύ προκλητικός. Έβγαλε κάποια συμπεράσματα για μένα, τα οποία δεν ισχύουν, και με εκνεύρισε αυτό ιδιαίτερα. Και μετά βασίστηκε σε κάτι που είπα, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με αυτά που λέγαμε και συνέβη ότι συνέβη», τόνισε ο Βασιλικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις