Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παρτσαλάκης για Σεφερλή: “Βγάζει την εικόνα του καλού παιδιού αλλά είναι μικρόψυχος” (vid)
LIFESTYLE

Παρτσαλάκης για Σεφερλή: “Βγάζει την εικόνα του καλού παιδιού αλλά είναι μικρόψυχος” (vid)

“Άγρια” τροπή πήρε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης Στη Φωλιά των Κου Κου. Ο ηθοποιός ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για τις μαρκίζες. «Εσύ με τις μαρκίζες είχες ποτέ θέμα; Πού θα μπει το όνομα σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια ορμώμενη από […]

Γιώργος-Παρτσαλάκης.jpg

“Άγρια” τροπή πήρε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης Στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο ηθοποιός ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για τις μαρκίζες.

«Εσύ με τις μαρκίζες είχες ποτέ θέμα; Πού θα μπει το όνομα σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια ορμώμενη από τα όσα ειπώθηκαν γύρω από τους λόγους της αποχώρησης του Μάρκου Σεφερλή από την παράσταση.

Ο Μάρκος Σεφελής είχε μεταφέρει τη δική του πλευρά για τα όσα έγιναν με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» μέσα από μια συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Το ξέσπασμα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Επειδή είμαστε στον αέρα δεν θα έπρεπε να πω κάποια πράγματα και είχα σκοπό να μη μιλήσω και να το κλείσω. Αλλά επειδή με προκαλείς ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή. Αυτό που έκανε είναι ντροπή του! Μεγάλη ντροπή! Βγαίνει σε εκπομπή στην τηλεόραση, για το θέμα, ότι κάνουμε αυτό και δεν αναφέρει πουθενά το όνομα μου. Θεωρώ ότι είναι θλιβερό.

Όχι ειδικά το δικό μου, αλλά ναι ειδικά το δικό μου γιατί είμαι 68 ετών, έχω κάνει 78 παραστάσεις. Ξέρει πολύ καλά και όταν ακυρώνεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι ντροπή σου, είσαι μικρόψυχος. Και του το λέω ευθέως.

Όταν ανεβάζεις στο Δελφινάριο μια πινακίδα για το καλοκαίρι που γράφει «Σεφερλής τον χειμώνα στο Παλλάς» και είναι μόνος του και δεν σέβεται ούτε τα χρόνια μου, ούτε την ηλικία μου, είναι ντροπή του. Αυτό λοιπόν που βγάζει προς τα έξω ένα πολύ καλό παιδί που σέβεται… όχι σε έμενα. Και τα λέω δημόσια. Απλά θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά του είναι θλιβερή.

Αυτό που είπε ότι ήρθε από την Κόρινθο χωρίς παπούτσια, να γνωρίζει ότι το ’69 που ήρθα στην Αθήνα δεν είχα ούτε παπούτσια, κι ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Άρα δεν είναι τέτοια θέματα. Όταν αυτή η δουλειά καταστράφηκε, βγήκε και έκανε μια εκπομπή και ήταν μια διαμάχη ανάμεσα στην εταιρεία και αυτόν και μπαίνει ένα ερώτημα – 10 μήνες κράτησε αυτό το θέμα – δεν έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει «Γιώργο, εγώ για όλη αυτή την ιστορία δεν φέρω καμία ευθύνη, είναι της παραγωγής». Εμένα δεν πήρε τηλέφωνο ποιος; Ο κύριος Σεφερλής; Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου! Κάποιες φορές είτε είμαι στον αέρα είτε δεν είμαι, είμαι αδυσώπητος γιατί έτσι είναι η ζωή», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις