«Η Μακεδονία είναι ελληνική, γλείψτε μου το…” – Ο Tus ως «Μέγας Αλέξανδρος», με κοκαΐνη και ημίγυμνα κορίτσια

LIFESTYLE

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, γλείψτε μου το…” – Ο Tus ως «Μέγας Αλέξανδρος», με κοκαΐνη και ημίγυμνα κορίτσια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με το προκλητικό τραγούδι του Tus, που για πολλούς, συνδέει τον Μέγα Αλέξανδρο με την κοκαΐνη Από το τραγούδι «Βουλγάρες», όπου παρίστανε τον σωματέμπορα, πέρασε στην αρχαία Ελλάδα… Ο γνωστός ράπερ, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα με αρνητικό τρόπο λόγω των τραγουδιών του και των βιντεοκλίπ, αυτή […]

14.02.2019 | 16:34

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με το προκλητικό τραγούδι του Tus, που για πολλούς, συνδέει τον Μέγα Αλέξανδρο με την κοκαΐνη

Από το τραγούδι «Βουλγάρες», όπου παρίστανε τον σωματέμπορα, πέρασε στην αρχαία Ελλάδα…

Ο γνωστός ράπερ, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα με αρνητικό τρόπο λόγω των τραγουδιών του και των βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά το… τερμάτισε.

Ο εκκεντρικός Tus παρουσίασε τον εαυτό του ως τον Μακεδόνα στρατηλάτη σε μια… αποτυχημένη οπτικοποίηση του νέου του single «Alexander the Great».

Στο βίντεο υπάρχει ένα πλάνο, όπου ο Tus κρατάει έναν δίσκο, πάνω στον οποίο έχει σχηματίσει με κοκαΐνη το αστέρι της Βεργίνας.

«Alexander the Great, cocaine my play τραγουδά στο εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο κομμάτι, πιάνοντας μάλιστα και τη μύτη του σε κάθε αναφορά του στη ναρκωτική ουσία.

Φυσικά δεν παραλείπονται και οι βωμολοχίες, όπως «Η Μακεδονία είναι ελληνική, γλείψτε μου το κ@@@ί».

Παρ’ όλα αυτά, το βίντεο βρίσκεται ήδη στη θέση 19 στις τάσεις του YouTube.

Οι Βουλγάρες:

Τι είχε πει για το κομμάτι που προκάλεσε πολύ:

Exit mobile version