Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Με το… τέρας του Brexit φωτογραφήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Με το… τέρας του Brexit φωτογραφήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας (pics)

Το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών της Ολλανδίας κατέλαβε το… Brexit. Ο Ολλανδός υπουργός χρησιμοποίησε ένα μπλε τριχωτό “τέρας” για να αστειευτεί, αλλά και να προειδοποιήσει τις ολλανδικές επιχειρήσεις. Ο υπουργός εξωτερικών της Ολλανδίας, Στεφ Μπλοκ, ανέβασε μία φωτογραφία του που τον δείχνει έξαλλο ενώ μπροστά του έχει ένα γούνινο μπλε τέρας που φοράει ένα μπλουζάκι […]

Με το... τέρας του Brexit φωτογραφήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας (pics)

Το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών της Ολλανδίας κατέλαβε το… Brexit. Ο Ολλανδός υπουργός χρησιμοποίησε ένα μπλε τριχωτό “τέρας” για να αστειευτεί, αλλά και να προειδοποιήσει τις ολλανδικές επιχειρήσεις.

Ο υπουργός εξωτερικών της Ολλανδίας, Στεφ Μπλοκ, ανέβασε μία φωτογραφία του που τον δείχνει έξαλλο ενώ μπροστά του έχει ένα γούνινο μπλε τέρας που φοράει ένα μπλουζάκι Brexit. Μάλιστα, το τέρας είναι ξαπλωμένο πάνω στο γραφείο του.

brexit_monster

Με τον τρόπο αυτό ο Μπλοκ προειδοποιεί τις ολλανδικές επιχειρήσεις να βεβαιωθούν ότι «το Brexit δεν στέκεται, ή λέει ψέματα, στο δρόμο σας».

Το tweet του Ολλανδού υπουργού:

Ο ίδιος συμβουλεύει τις εταιρείες να ελέγξουν την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέπειες θα έχουν οι Ολλανδοί, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ.

Μόνο το 24% των Ολλανδών επιχειρηματιών δήλωσε στο ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο το Δεκέμβριο ότι είναι καλά προετοιμασμένοι για το Brexit.

Σχεδόν το ένα τρίτο υποστήριξε ότι δεν έχουν προετοιμαστεί καλά.

Προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο ο Ρούτε

Το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών έρχεται την ίδια ημέρα που ο Ολλανδός Πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, δήλωσε στους «Financial Times» ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει μια χώρα σε ύφεση μετά το δημοψήφισμα του Brexit.

Ακόμη, ο Μαρκ Ρούτε προειδοποίησε ότι η βρετανική οικονομία ενδέχεται να υποστεί “ανυπέρβλητες” συνέπειες στην περίπτωση ενός άτακτου Brexit.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις