Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμος Αθηναίων: Έχει προβεί στην κατεδάφιση 13 υπό κατάρρευση κτιρίων
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Έχει προβεί στην κατεδάφιση 13 υπό κατάρρευση κτιρίων

Στην κατεδάφιση 13 υπό κατάρρευση κτιρίων έχει προβεί ο Δήμος Αθηναίων, την ίδια στιγμή που έχει πραγματοποιήσει κατεδάφιση δυο κτιρίων τα τελευταία χρόνια. Την ενημέρωση αυτή έκανε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αποστολόπουλος. Ο αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων κ. Αποστολόπουλος ανέφερε πως επίκειται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με […]

Στην κατεδάφιση 13 υπό κατάρρευση κτιρίων έχει προβεί ο Δήμος Αθηναίων, την ίδια στιγμή που έχει πραγματοποιήσει κατεδάφιση δυο κτιρίων τα τελευταία χρόνια.

Την ενημέρωση αυτή έκανε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων κ. Αποστολόπουλος ανέφερε πως επίκειται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον εργολάβο που αναδείχθηκε από τον διαγωνισμό που έχει διεξαχθεί ενώ ακόμη τόνισε ότι ποτέ στο παρελθόν ο δήμος Αθηναίων δεν είχε προβεί σε κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτιρίων.

Το θέμα των ετοιμόρροπων κτιρίων ήρθε και πάλι στην επιφάνεια μετά από την κατάρρευση δυο σπιτιών στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων. Ένα στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Φεβουαρίου και ένα στην Πνύκα δυο ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις