Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League. Σύμφωνα με χθεσινές αναφορές φινλανδικών media διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ την Κυριακή επρόκειτο να είναι ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν. Ωστόσο σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ. Η φινλανδική ιστοσελίδα είχε αναφέρει χθες […]

14.02.2019 | 13:42

Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με χθεσινές αναφορές φινλανδικών media διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ την Κυριακή επρόκειτο να είναι ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν.

Ωστόσο σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ.

Η φινλανδική ιστοσελίδα είχε αναφέρει χθες ότι ρέφερι του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ επρόκειτο να είναι ο Βίλε Νεβαλάινεν.

Τελικά με τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, ρέφερι στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι ο πολύ πιο έμπειρος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, διεθνής από το 2014, με αγώνες Champions League στο παλμαρέ του.

Ο Στίλερ ανήκει στην Α’ κατηγορία της UEFA (μία χαμηλότερη από την “Elite” του Χιλ Μανθάνο που είχε σφυρίξειi το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακόσ την Τούμπα).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίσταιν Γκίτελμαν, τέταρτος ρέφερι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι ορίστηκε ο Νο 3 της ΚΕΔ (υπεύθυνος για τους ορισμούς των βοηθών) Λιφ Λίντμπεργκ.

Πηγή: sport24

Exit mobile version