Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι

Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League. Σύμφωνα με χθεσινές αναφορές φινλανδικών media διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ την Κυριακή επρόκειτο να είναι ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν. Ωστόσο σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ. Η φινλανδική ιστοσελίδα είχε αναφέρει χθες […]

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι

Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με χθεσινές αναφορές φινλανδικών media διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ την Κυριακή επρόκειτο να είναι ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν.

Ωστόσο σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ.

Η φινλανδική ιστοσελίδα είχε αναφέρει χθες ότι ρέφερι του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ επρόκειτο να είναι ο Βίλε Νεβαλάινεν.

Τελικά με τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, ρέφερι στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι ο πολύ πιο έμπειρος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, διεθνής από το 2014, με αγώνες Champions League στο παλμαρέ του.

Ο Στίλερ ανήκει στην Α’ κατηγορία της UEFA (μία χαμηλότερη από την “Elite” του Χιλ Μανθάνο που είχε σφυρίξειi το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακόσ την Τούμπα).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίσταιν Γκίτελμαν, τέταρτος ρέφερι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι ορίστηκε ο Νο 3 της ΚΕΔ (υπεύθυνος για τους ορισμούς των βοηθών) Λιφ Λίντμπεργκ.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις