Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πυροβόλησαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Κερατσίνι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροβόλησαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Κερατσίνι

Του Πέτρου Καρσιώτη Οδηγός συμμορίας πιθανότατα διαρρηκτών-ληστών, πυροβόλησε κατά αστυνομικών στη διάρκεια καταδίωξης του ιδίου και των συνεργών του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τη νύχτα της Τετάρτης στο Κερατσίνι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από το θερμό τετ α τετ […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οδηγός συμμορίας πιθανότατα διαρρηκτών-ληστών, πυροβόλησε κατά αστυνομικών στη διάρκεια καταδίωξης του ιδίου και των συνεργών του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τη νύχτα της Τετάρτης στο Κερατσίνι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από το θερμό τετ α τετ με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όλα εξελίχθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για την παρουσία δύο υπόπτων ατόμων έξω από ένα σπίτι στην οδό Χριστοπούλου 63, στο Κερατσίνι.

Δόθηκε εντολή στο πλήρωμα του πλησιέστερου στο σημείο πληρώματος περιπολικού να  κατευθυνθεί στο σημείο για να εξακριβώσει τι συμβαίνει και να ελέγξει τα άτομα.

Όταν το περιπολικό έφθασε, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί είδαν δύο υπόπτους έξω από το σπίτι.

Τους κάλεσαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες να μείνουν ακίνητοι.

Εκείνοι όμως τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας και οι αστυνομικοί με τη σειρά τους άρχισαν να τους καταδιώκουν πεζοί.

Οι άγνωστοι όμως πρόλαβαν να φθάσουν στο σημείο όπου τους περίμενε ο συνεργός τους καθισμένος στη θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου.

Μόλις οι ύποπτοι μπήκαν στο αυτοκίνητο κι έκλεισαν δυνατά τις πόρτες, ο οδηγός του οχήματος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά ενώ το αυτοκίνητο έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν ενώ άγνωστο παραμένει αν το ίδιο συνέβη και με τους τρεις αγνώστους που διέφυγαν.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε όλη τη νύχτα προκειμένου να βρεθούν στοιχεία τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για τους επιβαίνοντες που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις