Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κωνσταντοπούλου: Γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι – Στημένη η κυβερνητική σύσκεψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι – Στημένη η κυβερνητική σύσκεψη

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε σχέση με τα ηχητικά ντοκουμέντα της πυρκαγιάς στο Μάτι, τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα. Για κυνισμό αδιαφορία και ευθύνες εκ μέρους της κυβέρνησης για την φονική φωτιά στο Μάτι κάνει λόγο η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Συγκεκριμένα, κατηγορεί τους πρώην κομματικούς της συντρόφους πως […]

Κωνσταντοπούλου Γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι πριν ξεκινήσει η στημένη κυβερνητική σύσκεψη

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε σχέση με τα ηχητικά ντοκουμέντα της πυρκαγιάς στο Μάτι, τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Για κυνισμό αδιαφορία και ευθύνες εκ μέρους της κυβέρνησης για την φονική φωτιά στο Μάτι κάνει λόγο η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τους πρώην κομματικούς της συντρόφους πως γνώριζαν πολύ καλά για την ύπαρξη πολλών νεκρών πολύ πριν την “στημένη” κυβερνητική σύσκεψη, όπως την χαρακτηρίζει.

Στα πλαίσια της δήλωσής της, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις προκλητικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τους νεκρούς της γρίπης, τις οποίες αποδίδει στην αδιαφορία της κυβέρνησης για τις ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί το λαό να μην επιτρέψει την επανεκλογή εγκληματιών, όπως τους χαρακτηρίζει.

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Τα ηχητικά ντοκουμέντα που δημοσιεύονται σήμερα για την πυρκαγιά στο Μάτι αποδεικνύουν αυτό που καταγγείλαμε εξαρχής με τη μηνυτήρια αναφορά μας στις 6/8/2018: ότι ήδη ΠΡΙΝ ξεκινήσει η στημένη κυβερνητική σύσκεψη, το βράδυ της 23/7/2018 ήταν γνωστή η ανεύρεση πολλών νεκρών.

Παρ´ όλα αυτά Τσίπρας, Πολλάκης, Δούρου, Τόσκας, Τζανακόπουλος, Σκουρλέτης, Σπίρτζης, Φάμελλος και οι επιτελείς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας παρίσταναν μπροστά στις κάμερες ότι δεν ξέρουν τίποτε!

Ούτε για έναν νεκρό!

Το σχέδιο ήταν να δείξουν στις κάμερες, σε πανελλήνια μετάδοση, ότι «έκαναν ό,τι μπορούσαν», ακριβώς γιατί γνώριζαν ότι έχουν ευθύνη για αυτούς τους νεκρούς.

Ακριβώς γιατί οι θάνατοι οφείλονταν στις εγκληματικές τους παραλείψεις.

Η ακραία περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή και η κυνική συνεννόηση για να προστατεύουν οι ίδιοι έχει αποτυπωθεί για πάντα στο βίντεο εκείνης της βραδιάς.

Κι εκφράστηκε με τον ίδιο κυνικό τρόπο από τον Πολάκη προχτές, για τους νεκρούς της γρίπης αυτή τη φορά: «Δεν είναι καμιά καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας».

Η πολιτική πρέπει να έχει ως αφετηρία την αγάπη για τον άνθρωπο, την διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, στην κοινωνία, στην πατρίδα.

Προσωπικά θα παλέψω για να μην φτάσουν ποτέ ξανά τέτοιοι εγκληματίες σε θέση εξουσίας.

Είναι στο χέρι όλων, να μην το επιτρέψουμε.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις