Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δήμας: Μας κοροϊδεύουν οι Συριζαίοι; 41 βουλευτές σπούδασαν στο εξωτερικό (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Μας κοροϊδεύουν οι Συριζαίοι; 41 βουλευτές σπούδασαν στο εξωτερικό (vid)

Για υποκρισία κατηγορεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρίστος Δήμας, που δήθεν τάσσονται τώρα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων «Άνθρωποι που σπούδασαν ή διδάσκουν ακόμα και σήμερα σε ξένα Πανεπιστήμια, στερούν το δικαίωμα σε Έλληνες να σπουδάσουν αυτό που επιθυμούν στη χώρα τους και παράλληλα στερούν από την εθνική μας οικονομία, εκατοντάδες εκατομμύρια που καταλήγουν έκτος […]

Χρήστος-Δήμας.jpg

Για υποκρισία κατηγορεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρίστος Δήμας, που δήθεν τάσσονται τώρα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων

«Άνθρωποι που σπούδασαν ή διδάσκουν ακόμα και σήμερα σε ξένα Πανεπιστήμια, στερούν το δικαίωμα σε Έλληνες να σπουδάσουν αυτό που επιθυμούν στη χώρα τους και παράλληλα στερούν από την εθνική μας οικονομία, εκατοντάδες εκατομμύρια που καταλήγουν έκτος συνόρων».

Ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, Χρίστος Δήμας, παρουσίασε στοιχεία από τα βιογραφικά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας την «υποκρισία» γύρω από τη θέση τους στην αναθεώρηση του άρθρου 16, όπως τόνισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Τομεράρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, υπογράμμισε πως «41 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. 1 στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν πτυχίο, έχει κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια. Σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου, 1 στους 2 Υπουργούς έχει κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια. Πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης τουλάχιστον, έχουν διδάξει σε μη κρατικά Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο».

«Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν εναντίον της αναθεώρησης του Άρθρου 16;», αναρωτήθηκε ο κ. Δήμας.

“Όταν απολαμβάνεις προσωπικά τα προνόμια των ιδιωτικών πανεπιστημίων στο εξωτερικό και δεν τα επιτρέπεις στην χώρα σου, τότε είτε είσαι υποκριτής ή κάτι χειρότερο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις