Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι τρέχει με το Instagram; Σε πανικό οι χρήστες, εξαφανίζονται followers
PLUS

Τι τρέχει με το Instagram; Σε πανικό οι χρήστες, εξαφανίζονται followers

Πανικό έπαθαν επώνυμες και μη, όταν διαπίστωσαν πως το Instagram έχασε χιλιάδες followers στα ξαφνικά! Εκατοντάδες ήταν αυτοί που ανέβαζαν stories και ζητούσαν τη βοήθεια των υπολοίπων, αλλά κανείς δεν γνώριζε. Είναι γεγονός πως το Instagram αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία παγκόσμια κρίση, με εκατομμύρια χρήστες να δηλώνουν κάθε λεπτό, ότι χάνουν τους followers τους. […]

Instagram

Πανικό έπαθαν επώνυμες και μη, όταν διαπίστωσαν πως το Instagram έχασε χιλιάδες followers στα ξαφνικά!

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που ανέβαζαν stories και ζητούσαν τη βοήθεια των υπολοίπων, αλλά κανείς δεν γνώριζε.

Είναι γεγονός πως το Instagram αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία παγκόσμια κρίση, με εκατομμύρια χρήστες να δηλώνουν κάθε λεπτό, ότι χάνουν τους followers τους.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ένα λάθος που σύντομα θα αποκατασταθεί.

Το μυστήριο έχει αρχίσει σιγά σιγά να λύνεται, μιας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, όλα έχουν να κάνουν με τη διαγραφή ανενεργών λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ώρες εστάλη μήνυμα σε πολλούς λογαριασμούς να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητά τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι υπόλοιποι που δεν το έκαναν να διαγραφούν

Δυστυχώς, οι followers δεν θα επιστρέψουν, μιας και πολλά από αυτά τα προφίλ πλέον δεν υπάρχουν.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι λογαριασμοί διασήμων είναι αυτοί που «χτυπήθηκαν» περισσότερο, με εκατομμύρια followers να χάνονται από το σύνολό τους.

Στην Ελλάδα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Πάολα και η τραγουδίστρια Ζοζεφίν ξύπνησαν σήμερα το πρωί και διαπίστωσαν που τους έχουν κάνει unfollow μερικά χιλιάδες προφίλ στο Instagram.

Αρχικά η Ζοζεφίν ανέφερε πως σταμάτησαν να την ακολουθούν 3 χιλιάδες άτομα, ενώ η Πάολα ρώτησε αν ξέρει κανείς τι συμβαίνει καθώς από τον λογαριασμό της έλειπαν επίσης 3 χιλιάδες followers.

Η Μαίρη Συνατσάκη, έκανε insta-story μιλώντας γι΄αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις