Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα 3 πιο αναξιόπιστα ζώδια: Μην λες πολλά – πολλά, κλείσε τα αυτιά σε υποσχέσεις
PLUS

Τα 3 πιο αναξιόπιστα ζώδια: Μην λες πολλά – πολλά, κλείσε τα αυτιά σε υποσχέσεις

Ας μιλήσουμε ξανά για ζώδια που μας αρέσουν πολύ, έτσι, για να χαλαρώσουμε κιόλας! Κεφάλαιο “αναξιοπιστία”. Ίσως το Νο1 στις ανθρώπινες σχέσεις, είναι η εμπιστοσύνη, να είσαι βέβαιος πως ο απέναντί σου θα τηρήσει αυτό που λέει. Να είναι ο λόγος του συμβόλαιο όπως λένε στην καθομιλουμένη… Αν τους βρεις, χαλάκι. Αν όμως πέσεις σε […]

αναξιόπιστα ζώδια

Ας μιλήσουμε ξανά για ζώδια που μας αρέσουν πολύ, έτσι, για να χαλαρώσουμε κιόλας!

Κεφάλαιο “αναξιοπιστία”. Ίσως το Νο1 στις ανθρώπινες σχέσεις, είναι η εμπιστοσύνη, να είσαι βέβαιος πως ο απέναντί σου θα τηρήσει αυτό που λέει. Να είναι ο λόγος του συμβόλαιο όπως λένε στην καθομιλουμένη…

Αν τους βρεις, χαλάκι. Αν όμως πέσεις σε αναξιόπιστους, τότε ετοιμάσου για μεγάλα προβλήματα.

Οι αναξιόπιστοι δεν είναι κακοί άνθρωποι, απλά χρειάζονται ειδική προσέγγιση.

Χρειάζεται να τους ξεκλειδώσουμε και να τους μάθουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε όμορφα στο πλάι τους.

Ας δούμε ποια είναι τα 3 πιο αναξιόπιστα ζώδια, ώστε να προσέχουμε.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ δύσκολο ζώδιο τουλάχιστον φαινομενικά και έχει έναν τρόπο να μοιάζει στα μάτια των άλλων ως εντελώς αναξιόπιστο. Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί χαμαιλέοντες με διπλές προσωπικότητες και είναι η νοοτροπία τους και η περίεργη προσωπικότητά τους που θα μπορούσε τελικά να τους οδηγήσει σε προβλήματα.

Αγαπούν πολύ την ποικιλία και μπορούν να πουν ψέματα για να πετύχουν το στόχο τους.

shallow focus photography of man and woman

Λέων

Ο Λέων είναι το ζώδιο που αγαπά να τραβά την προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι έχει εκθαμβωτική προσωπικότητα και είναι διασκεδαστικός. Αλλά σημαίνει ακόμη ότι θα πέσει χαμηλά για να κερδίσει την προσοχή. Και σε αυτό το πλαίσιο ένας Λέων μπορεί να γίνει άπιστος, να μοιραστεί μυστικά φίλων του που δεν έπρεπε και άλλα παρόμοια.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι επιζητά την ελευθερία και θέλει να είναι πανταχού παρών. Θέλει να ταξιδεύει, να ζει τη ζωή του στο έπακρο, να μαθαίνει καινούργια πράγματα, να συναντά νέους ανθρώπους, να, να, να.

Τα θέλει όλα και μόνος. Και ενώ αυτό είναι όμορφο πράγμα, ο Τοξότης μπορεί να αναπτύξει την νοοτροπία «δεν με σταματά τίποτα» και να αρχίσει να πατά επί πτωμάτων για να ζήσει όσα έχει ονειρευτεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις