Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Κανάκης “κάνει ρεζίλι” Στάη και OPEN: Δεν κλέψαμε τα πλάνα, ορίστε πού τα βρήκαμε
LIFESTYLE

Ο Κανάκης “κάνει ρεζίλι” Στάη και OPEN: Δεν κλέψαμε τα πλάνα, ορίστε πού τα βρήκαμε

Τη δική του απάντηση στην Έλλη Στάη δίνει σήμερα ο Αντώνης Κανάκης, ανατρέποντας τους ισχυρισμούς της παρουσιάστριας. Η κ. Στάη κατηγόρησε χθες τον κ. Κανάκη και τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα για υποκλοπή υλικού, αναφερόμενη στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή τους το βράδυ της Δευτέρας από τα παρασκήνια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στην δημοσιογράφο. Η δημοσιογράφος, […]

Αντώνης Κανάκης

Τη δική του απάντηση στην Έλλη Στάη δίνει σήμερα ο Αντώνης Κανάκης, ανατρέποντας τους ισχυρισμούς της παρουσιάστριας.

Η κ. Στάη κατηγόρησε χθες τον κ. Κανάκη και τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα για υποκλοπή υλικού, αναφερόμενη στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή τους το βράδυ της Δευτέρας από τα παρασκήνια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στην δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος, στο άρθρο που έγραψε μετά την προβολή του εν λόγω backstage επιτέθηκε στο ΣΚΑΪ στους Ράδιο Αρβύλα, ενώ έβαζε χέρι και στο Open, το κανάλι της δηλαδή, λέγοντας ότι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το πώς διέρρευσε το υλικό αυτό.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, με την ανακοίνωσή του σήμερα, αδειάζει την Έλλη Στάη, αφού αποκαλύπτει ότι το υλικό που προβλήθηκε στους Ράδιο Αρβύλα όχι απλά δεν ήταν προϊόν υποκλοπής αλλά ήταν και υλικό το οποίο είχε αναρτηθεί κανονικότατα στο webtv του Open.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις