Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / «Ο Πολάκης λέει ψέματα, έστειλε ένα βουνό χαρτιά στο δικαστήριο για τον Μπεσκένη, ξεσήκωσε τον κόσμο»
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

«Ο Πολάκης λέει ψέματα, έστειλε ένα βουνό χαρτιά στο δικαστήριο για τον Μπεσκένη, ξεσήκωσε τον κόσμο»

Διαφορετική τροπή στην υπόθεση Πολάκη – Μπεσκένη δίνει ο αδερφικός φίλος και συνάδελφος του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή, Γιάννης Χρηστάκος Ο δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο Facebook κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη πως λέει ψέματα, υποστηρίζοντας πως στο δικαστήριο “δεν θα πάει τον Βασίλη, αλλά τη γυναίκα του και το παιδί του”. Ο αναπληρωτής […]

Πολάκης-για-Μπεσκένη.jpg

Διαφορετική τροπή στην υπόθεση Πολάκη – Μπεσκένη δίνει ο αδερφικός φίλος και συνάδελφος του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή, Γιάννης Χρηστάκος

Ο δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο Facebook κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη πως λέει ψέματα, υποστηρίζοντας πως στο δικαστήριο “δεν θα πάει τον Βασίλη, αλλά τη γυναίκα του και το παιδί του”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Βασίλη Μπεσκένη ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας, όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο στη δίκη που έγινε πριν από λίγες μέρες δεν κατάφερε να αποδείξει με στοιχεία τους ισχυρισμούς του.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο για εξύβριση, επιβάλλοντάς του μάλιστα και χρηματική αποζημίωση για την οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ωστόσο ο Παύλος Πολάκης αντί να σιωπήσει σχολίασε μετά ότι δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του Βασίλη Μπεσκένη και ότι αφού ορισμένοι επιμένουν να τον κατηγορούν θα πάει την υπόθεση στο Εφετείο.

Την απάντηση του Παύλου Πολάκη διαψεύδει τώρα ο δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Χρηστάκο, ο κ. Πολάκης «έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον».

Ο δημοσιογράφος είναι εκείνος που έφερε στο φως την καταδικαστική απόφαση εναντίον του Παύλου Πολάκη για εξύβριση του αποβιώσαντα δημοσιογράφου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Γιάννη Χρηστάκου

«Δεν έχω , φυσικά, καμία αρμοδιότητα να μιλώ εξ ονόματος του Βασίλη. Ήταν και είναι αδερφός μου αλλά έχει αφήσει γυναίκα και παιδί. Το οποίο και μεγαλώνει. Και θα μάθει. Έχω την υποχρέωση ως φίλος του να κάνω ό, τι πρέπει ώστε το παιδί του να είναι υπερήφανο για τον πατέρα του. Η αποκάλυψη για την καταδίκη του Πολάκη από τον Βασίλη ήταν το πρώτο θέμα στα 30 χρόνια δημοσιογραφίας που αποκάλυψα και για λόγους προσωπικούς. Ο Πολάκης δεν θα πάει το νεκρό Βασίλη στο εφετείο όπως γράφουμε όλοι. Θα πάει την γυναίκα και το παιδί του, αυτοί είναι οι κληρονόμοι και ΑΥΤΟΙ συνέχισαν την αγωγή όταν πέθανε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο κ. Πολάκης που βγήκε ώρες μετά να πει ότι δεν ασχολήθηκε και κάτι “μας χρωστάγανε” και “βόδια” κλπ συνεχίζει να λέει ψέμματα. Γιατί με την υπόθεση αυτή ασχολήθηκε και παραασχολήθηκε. Έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον.

Γνωρίζει ότι και στο εφετείο τα ίδια θα γίνουν αφού πολύ απλά έλεγε ψέματα. Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του..»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις