Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Champions League: “Αγκαλιά” με την πρόκριση η Παρί, έκανε… περίπατο στο Μάντσεστερ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League: “Αγκαλιά” με την πρόκριση η Παρί, έκανε… περίπατο στο Μάντσεστερ!

Με πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 0-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία για το πρώτο ματς των «16» του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions […]

Παρί Σεν Ζερμέν Μάντσεστερ

Με πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 0-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία για το πρώτο ματς των «16» του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Αποβλήθηκε στο τέλος ο Πογκμπά.

Ο Εμπαπέ ήταν κορυφαίος στην αντεπίθεση κι έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε “βόλτα” στην Αγγλία, μπαίνοντας στη λίστα ως απόλυτο φαβορί για την πρόκριση από τους «16» του Champions League.

Η Παρί ήταν κυρίαρχη σε όλο το β’ 45λεπτο, ιδιαίτερα μετά το γκολ του Κιμπεμπέ στο 53΄ από εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία.

Ο Εμπαπέ στο 60′ έκανε το 2-0, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να χάνουν στη συνέχεια και σωρεία ευκαιριών για παραπάνω γκολ.

Ο Ντε Χέα απέδειξε όμως την κλάση του σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, γλιτώνοντας τη Γιουνάιτεντ από την “ντροπή.

Ακόμη κι έτσι όμως, το τελικό 0-2, σε συνδυασμό και με την αποβολή του Πογκμπά στο τέλος για διαμαρτυρία, έχουν κρίνει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση υπέρ των Γάλλων, με τη ρεβάνς του Παρισιού να μοιάζει απλά μια τυπική διαδικασία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (45΄+4 Σάντσες), Μαρσιάλ (46΄ Μάτα), Ράσφορντ (84΄ Λουκάκου).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μπουφόν, Κέρερ, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Βεράτι (75΄ Παρέδες), Ντράξλερ, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Ντι Μαρία (81΄ Νταγκμπά), Μπαπέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις