Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πέδρο Μάρτινς: “Ο Ολυμπιακός θα βγάλει εγωισμό στο ντέρμπι με τη Ντιναμό”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέδρο Μάρτινς: “Ο Ολυμπιακός θα βγάλει εγωισμό στο ντέρμπι με τη Ντιναμό”

Ο Πέδρο Μάρτινς δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του “θα δώσει απαντήσεις” και θα βγάλει “ποδοσφαιρικό εγωισμό” στο σημαντικό ντέρμπι με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Πέδρο Μάρτινς εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του Πειραιά θα πάρει το αίμα της πίσω για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την Ντιναμό Κιέβου. Σύμφωνα με τον […]

Πέδρο Μάρτινς Ο Ολυμπιακός θα βγάλει εγωισμό στο ντέρμπι με τη Ντιναμό

Ο Πέδρο Μάρτινς δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του “θα δώσει απαντήσεις” και θα βγάλει “ποδοσφαιρικό εγωισμό” στο σημαντικό ντέρμπι με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Πέδρο Μάρτινς εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του Πειραιά θα πάρει το αίμα της πίσω για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την Ντιναμό Κιέβου.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν έχει επίσημα ματς τον τελευταίο καιρό, καθώς έχουν υπάρξει φιλικοί αγώνες.

Σχετικά με τους τραυματισμούς των Ομάρ και Φορτούνη, ξεκαθάρισε πως ο Νορβηγός δεν είναι έτοιμος, αλλά ο Φορτούνης έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και θα είναι παρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρτινς

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ένα θετικό αποτέλεσμα με τη Ντιναμό Κιέβου αποτελεί το καλύτερο δυνατό σενάριο για τον Ολυμπιακό.

«Είναι σημαντικό. Είναι αλήθεια πως είναι σπουδαίο πως έχουμε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Όλος ο στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο ματς και να κοιτάξουμε το αυριανό ματς.

Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ένας άλλος στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε».

Σημαντικός αγώνας, αλλά όχι καθοριστικός

«Σε καμία περίπτωση δεν το λέμε καθοριστικό. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Και να κερδίσουμε αύριο δεν μπορούμε να πούμε ότι πήραμε την πρόκριση.

Έχουμε ποιοτικό αντίπαλο με πολλούς νέους διεθνείς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου αλλά τίποτα δεν κρίνεται σε ένα ματς».

“Είμαστε κοντά στη νοοτροπία με τη Ντιναμό”

“Έχουμε εικόνα για το πως θα παίξουν και έχουμε δει ματς παρότι έχουν δώσει φιλικά. Δεν είναι το πρώτο επίσημο ματς φέτος (σ.σ. για την σεζόν 2018-2019). Είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς για το 2019.

Έχει μία φιλοσοφία κοντά σε εμάς. Δεν επηρεάζει, θεωρούμε, την φιλοσοφία και την ταυτότητα της ομάδας και το πως θα παρουσιαστεί.

Έχει δύο νέες προσθήκες αλλά είμαστε κοντά σε φιλοσοφία και νοοτροπία με αυτήν την ομάδα».

“Περιμένουμε ποδοσφαιρικό εγωισμό”

«Ναι οπωσδήποτε περιμένουμε να βγάλουν οι παίκτες μας ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ναι, περιμένουμε η ομάδα να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει απαντήσεις.

Αυτή η ομάδα έχει δέσμευση με τους στόχους της και θέλει και πρέπει να συνεχίσει. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να συνεχίσουμε.

Οι παίκτες μας έχουν δείξει πως είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε απαντήσεις. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει αύριο».

Σε δεύτερο χρόνο οι σκέψεις για το ματς με την ΑΕΚ

«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε την ενέργειά μας για αυτό το παιχνίδι.

Μετά να σκεφτούμε το πολύ σημαντικό ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πολύ σπουδαίο ματς με τη Ντιναμό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις