Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ηγετικό μέλος της συμμορίας των Ρομά, “μπλεγμένο” σε αρπαγές συντάξεων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγετικό μέλος της συμμορίας των Ρομά, “μπλεγμένο” σε αρπαγές συντάξεων

Toυ Πέτρου Καρσιώτη Ένας από τους τριάντα οκτώ εμπλεκόμενους στη μεγάλη συμμορία των Ρομά, η οποία με επιμέρους ομάδες διέπραξε εκατοντάδες ληστρικές επιδρομές και ληστείες σε σπίτια των Βορείων Προαστίων, κατηγορείται και για την αρπαγή των… συντάξεων, στο Αίγιο. Αρπαγή τσάντας ταχυδρόμου Συγκεκριμένα, την αρπαγή τσάντας γυναίκας ταχυδρόμου, η οποία με ακατανόητο τρόπο, την είχε […]

Toυ Πέτρου Καρσιώτη

Ένας από τους τριάντα οκτώ εμπλεκόμενους στη μεγάλη συμμορία των Ρομά, η οποία με επιμέρους ομάδες διέπραξε εκατοντάδες ληστρικές επιδρομές και ληστείες σε σπίτια των Βορείων Προαστίων, κατηγορείται και για την αρπαγή των… συντάξεων, στο Αίγιο.

Αρπαγή τσάντας ταχυδρόμου

Συγκεκριμένα, την αρπαγή τσάντας γυναίκας ταχυδρόμου, η οποία με ακατανόητο τρόπο, την είχε αφήσει για λίγο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της, με 23.500 ευρώ, που προορίζονταν για την πληρωμή των συντάξεων στις γύρω περιοχές.

Η φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η κλοπή της τσάντας είχε γίνει στις 4  Δεκεμβρίου του 2017. Τον Ιανουάριο της ίδια χρονιάς, η Ασφάλεια Αττικής με εντολή εισαγγελέα είχε δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των 38 βασικών μελών της συμμορίας-μεταξύ αυτών και του εμπλεκόμενου- με τα περίπου πεντακόσια χτυπήματα.

Άξιο απορίας πως λίγους μήνες μετά βρέθηκε στο Αίγιο

Άξιο απορίας είναι πως λίγους μήνες μετά, ο ένας από τους εικονιζόμενους όπως προκύπτει τώρα από την έρευνα της ασφάλειας, βρέθηκε στο Αίγιο με συνεργό του και άρπαξαν την τσάντα της ταχυδρόμου.

Πήρε πληροφορία από άγνωστο

Πληροφορίες της Alphafreepress, που φέρνει στο φως το θέμα, αναφέρουν ότι ο 42χρονος κακοποιός πήρε πληροφορία για τις κινήσεις της ταχυδρόμου από άτομο το οποίο ακόμη αναζητείται.

Έφτασαν με αυτοκίνητο από Αθήνα στο Αίγιο

Με αυτοκίνητο έφθασε στο Αίγιο μαζί με συνεργό του, 46 χρόνων, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για συμμετοχή σε ληστεία σε βάρος γυναίκας που μετέφερε χρηματικό ποσό.

Θα παρακολουθούσαν την ταχυδρόμο

Όλα δείχνουν ότι θα παρακολουθούσαν την ταχυδρόμο στη διαδρομή της προς τους δικαιούχους και σε κάποιο σημείο θα εξαπέλυαν την επίθεση να αρπάξουν τα χρήματα.

Η ταχυδρόμος ανέβηκε στο σπίτι

Όμως, διαπίστωσαν ότι η ταχυδρόμος, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο με τα χρήματα έξω από το σπίτι της, ανέβηκε ξανά για να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αχαΐας, ερεύνησαν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Είδαν το αυτοκίνητο στις κάμερες της Εθνικής

Βρήκαν με ποιο αυτοκίνητο είχαν μετακινηθεί οι δράστες και από το υλικό των καμερών και της Εθνικής Οδού, βρήκαν πολλά στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις