Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτό είναι το sms – προειδοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές για τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι το sms – προειδοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές για τον ΣΚΑΪ

Φρένο στις “ανταρσίες” βουλευτών που μιλούν στον ΣΚΑΪ έβαλε το Μαξίμου με μήνυμα σε όλους Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον όμιλο ΣΚΑΪ, όπως φρόντισε να «υπενθυμίσει» στους βουλευτές του, το κυβερνών κόμμα, είναι σε ισχύ. Με sms που εστάλη στα κινητά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από το μέγαρο Μαξίμου, τονίζεται πως ισχύει ακόμη η […]

ΣΚΑΪ

Φρένο στις “ανταρσίες” βουλευτών που μιλούν στον ΣΚΑΪ έβαλε το Μαξίμου με μήνυμα σε όλους

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον όμιλο ΣΚΑΪ, όπως φρόντισε να «υπενθυμίσει» στους βουλευτές του, το κυβερνών κόμμα, είναι σε ισχύ.

Με sms που εστάλη στα κινητά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από το μέγαρο Μαξίμου, τονίζεται πως ισχύει ακόμη η απόφαση του κόμματος να μην υπάρχει καμία τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το sms στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

Αφορμή του νέου «sms» προφανώς υπήρξε η συνέντευξη του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ προ ημερών η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εμφανίστηκε στο κανάλι του Φαλήρου. “Ας με διώξουν”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Η χθεσινή «ανταρσία» του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος έσπασε το εμπάργκο ΣΚΑΙ και έδωσε προσωπική συνέντευξη, εξόργισε το Μαξίμου.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και εστάλη επείγον sms σε όλους τους βουλευτές, κάτι σαν προειδοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήρε προ ημερών το τηλεοπτικό εμπάργκο στην ΕΡΤ, ως μια κίνηση καλής θέλησης.

Υπέρ της άρσης του κυβερνητικού εμπάργκο στον ΣΚΑΪ τάχθηκε και ο Γιώργος Κυρίτσης, στον απόηχο της απόφασης της ΝΔ να άρει το εμπάργκο της παρουσίας των στελεχών της στην ΕΡΤ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε πάντως ένα μίνιμουμ προστασίας των βουλευτών και των στελεχών του κόμματος από τους παρουσιαστές και τους παραγωγούς του ΣΚΑΪ.

Μέρες πριν, ερωτηθείς στον Realfm 97,8 εάν υπάρχει σκέψη να αρθεί το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: “Δεν ξέρω, το ελπίζω. Αλλά πάντα μπαίνει και ένα θέμα συμπεριφοράς. Δηλαδή το όταν πηγαίνεις σε ένα πάνελ υποτίθεται ότι αυτός ο οποίος οργανώνει το πάνελ παρέχει ένα μίνιμουμ προστασίας, δηλαδή κρατάει μία συζήτηση από το να μην γίνει αρένα”.

Αναφερόμενος στην άρση του εμπάργκο από τη ΝΔ στην ΕΡΤ ο κ. Κυρίτσης είπε: “Μου φαινόταν αυτοκτονική η τακτική αυτή της ΝΔ με την έννοια του ότι η ΕΡΤ είναι ένα δημόσιο μέσο.

Η ΕΡΤ έχει πάντα ένα στυλ στις εκπομπές της, το οποίο είναι οργανωμένο, δεν γίνονται καβγάδες. Το γεγονός ότι η ΝΔ αποφάσισε να επιστρέψει στην ΕΡΤ το κρίνω εξαιρετικά θετικό. Δεν είμαι υπέρ κανενός εμπάργκο. Θεωρώ ότι οπουδήποτε μάς λένε κάτι πρέπει να είμαστε εκεί για να απαντάμε”.

Υπέρ της άρσης του κυβερνητικού εμπάργκο στον ΣΚΑΪ τάχθηκε μιλώντας στον σταθμό μας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις