Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Έσπασαν” τα τηλέφωνα – Με ποιον επικοινώνησε ο Ροδίτης μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Έσπασαν” τα τηλέφωνα – Με ποιον επικοινώνησε ο Ροδίτης μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη

Νέα στοιχεία για τις τηλεφωνικές επαφές και τις κινήσεις των δυο δραστών, αμέσως μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αποκαλύπτει η άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.  Το πρώτο από τα νέα ευρήματα αφορά το κινητό τηλέφωνο του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος, σύμφωνα με το Star, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, στο σπίτι του στους Πεύκους, στέλνει γραπτό μήνυμα […]

Ελένη Τοπαλούδη

Νέα στοιχεία για τις τηλεφωνικές επαφές και τις κινήσεις των δυο δραστών, αμέσως μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αποκαλύπτει η άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών. 

Το πρώτο από τα νέα ευρήματα αφορά το κινητό τηλέφωνο του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος, σύμφωνα με το Star, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, στο σπίτι του στους Πεύκους, στέλνει γραπτό μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 10:11, ο Ροδίτης επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον δικηγόρο.

Η άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών φανέρωσε επίσης αγωνιώδεις κλήσεις του 19χρονου Αλβανού.

Κατά τις ίδιες πηγές, το πρωί μετά το φονικό ο 19χρονος φαίνεται να καλεί επανειλημμένα το κινητό τηλέφωνο γνωστού του προσώπου, με το οποίο συνομιλεί στις  8:12 το πρωί, στις 8:45 στις 11:07 και στις 13:12.

Οι δυο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δεν επικοινωνούν τηλεφωνικά ούτε πριν το έγκλημα, ούτε και μετά.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει ζητηθεί από το Facebook να παραχωρηθούν οι συνομιλίες τους στο messenger.

Διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης

Η τακτική ανακρίτρια του νησιού παρήγγειλε διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στους κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Οι κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους την 7η Δεκεμβρίου 2018, έχουν κριθεί ως γνωστόν προσωρινά κρατούμενοι.

Ψυχίατρος του καταστήματος κράτησης Γρεβενών, θα προβεί στην εξέτασή τους και θα αποφανθεί με αιτιολογημένη έκθεσή του, σχετικά με την ψυχική και διανοητική κατάστασή τους.

Επιπλέον, ο ίδιος πραγματογνώμονας εντέλλεται να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος για να αποφανθεί για τυχόν εξάρτησή τους από διάφορες ουσίες ναρκωτικές ή μη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις