Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Comeback στην πολιτική – “Κατεβαίνει” στις εκλογές ο Γιώργος Βουλγαράκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comeback στην πολιτική – “Κατεβαίνει” στις εκλογές ο Γιώργος Βουλγαράκης

Επιστροφή στην πολιτική σχεδιάζει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.  Την πρόθεσή του για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας έκανε γνωστή το topontiki.gr. O Γιώργος Βουλγαράκης ανέβασε το σχετικό δημοσίευμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, θέλοντας ουσιαστικά να επιβεβαιώσει την είδηση. Ο κ. Βουλγαράκης, που επί μια εικοσαετία εκλεγόταν […]

Γιώργος-Βουλγαράκης.jpg

Επιστροφή στην πολιτική σχεδιάζει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. 

Την πρόθεσή του για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας έκανε γνωστή το topontiki.gr.

O Γιώργος Βουλγαράκης ανέβασε το σχετικό δημοσίευμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, θέλοντας ουσιαστικά να επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο κ. Βουλγαράκης, που επί μια εικοσαετία εκλεγόταν βουλευτής στην Α’ Αθηνών, εκτιμά ότι είναι σε θέση να συσπειρώσει κατηγορίες πολιτών που Νδηλώνουν ότι δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες.

Έτσι, επιλέγει να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Ένα άλλο όνομα που προκαλεί εντύπωση, είναι αυτό του Γιάννη Τσιρώνη

“Μύλος” επικρατεί στην κυβέρνηση σχετικά με τον δήμο της Αθήνας καθώς την ώρα που επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην υφυπουργός, Νάσος Ηλιόπουλος, βουλευτές έχουν αντίθετη άποψη.

Μετά τον Νίκο Κοτζιά ο οποίος επίσημα δήλωσε ότι στηρίζει τον Παύλο Γερουλάνο, κόντρα στην επίσημη γραμμή για τον Ηλιόπουλο, σειρά πήρε να πάει σε άλλη γραμμή και ο πρώην υπουργός, Οικολόγος, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Τσιρώνης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Αθήνας, δηλαδή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κ. Ηλιόπουλο.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ο Γιάννης Τσιρώνης θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον υφυπουργό Εργασίας ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεργάτες του πρώην υπουργού σημειώνουν πως η πρόθεση του ήταν γνωστή πολύ πριν την ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου.

Ωστόσο, είναι φανερό ότι δημιουργείται πρόβλημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ειδικά από τη στιγμή που οι Οικολόγοι έχουν στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα εμφανίζονται να είναι κόντρα στις αποφάσεις του.

Βέβαια να σημειωθεί ότι όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν ισχυρό προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να είναι… τελευταίος και καταϊδρωμένος, στην πέμπτη θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις