Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά» – Δηλητήριο Καμμένου για Κουίκ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά» – Δηλητήριο Καμμένου για Κουίκ

Με ένα δηλητηριώδες tweet σχολίασε ο Πάνος Καμμένος το γεγονός ότι ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι ο κ. Κουίκ ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Νίκου Βούτση για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του. «Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγη», αναφέρει ακόμη […]

Πάνος Καμμένος

Με ένα δηλητηριώδες tweet σχολίασε ο Πάνος Καμμένος το γεγονός ότι ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι ο κ. Κουίκ ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Νίκου Βούτση για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του. «Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγη», αναφέρει ακόμη ο κ. Καμμένος. «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε», καταλήγει.

Ο Πάνος Καμμένος δεν ανέφερε τυχαία τα περί Παττακού.

Στο tweet του συμπεριέλαβε ένα παλαιό βίντεο, όπου ο Τέρενς Κουικ, ως ρεπόρτερ της ΥΕΝΕΔ, επί χούντας, παίρνει συνέντευξη από τους Παττακό, Λαδά και Ασλανίδη, οι οποίοι είχαν σπεύσει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, για να υποδεχθούν την εθνική ομάδα Στίβου που είχε έλθει πρώτη στα Βαλκάνια μετά από 33 χρόνια στους Βαλκανικούς Αγώνες που είχαν διεξαχθεί στη Σμύρνη.

Επεισόδιο στην ορκωμοσία 

Πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία του, ο Τέρενς Κουίκ κατευθύνθηκε προς το έδρα του Δημήτρη Καμμένου προκειμένου να τον χαιρετήσει.

«Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου» αντέδρασε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Κουίκ επέστρεψε στο κέντρο όπου θα τελούταν η ορκωμοσία γύρισε προς τους φωτογράφους και σχολίασε «Γι’ αυτό κάνει την φασαρία. Για τις φωτογραφίες».

Η κόντρα συνεχίστηκε και μετά την ορκωμοσία με τον Δημήτρη Καμμένο να λέει: «Είναι ντροπή σου. Έκλαιγες για την Μακεδονία και τώρα τα υπογράφεις όλα για την καρέκλα. Υπογράφεις ακόμα και τα πληρεξούσια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις