Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζορτζ Κλούνεϊ και πριγκίπισσα Τέσσι παίρνουν θέση για τις επιθέσεις που δέχεται η Μέγκαν Μαρκλ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζ Κλούνεϊ και πριγκίπισσα Τέσσι παίρνουν θέση για τις επιθέσεις που δέχεται η Μέγκαν Μαρκλ

Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, που δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο από τα μέσα,τάσσεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η πριγκίπισσα Τέσσι του Λουξεμβούργου. Προωθώντας την επικείμενη σειρά του «Catch-22» στο συνδρομητικό κανάλι Hulu, ο 57χρονος Κλούνεϊ κατέκρινε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η Μέγκαν από την στιγμή που μπήκε στην βασιλική οικογένεια. Μάλιστα συνέκρινε την εμπειρία της με αυτή […]

Μέγκαν Μαρκλ

Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, που δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο από τα μέσα,τάσσεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η πριγκίπισσα Τέσσι του Λουξεμβούργου.

Προωθώντας την επικείμενη σειρά του «Catch-22» στο συνδρομητικό κανάλι Hulu, ο 57χρονος Κλούνεϊ κατέκρινε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η Μέγκαν από την στιγμή που μπήκε στην βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα συνέκρινε την εμπειρία της με αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Κυνηγούν την Μέγκαν Μαρκλ παντού, την καταδιώκουν και την κακολογούν» δήλωσε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το περιοδικό Who.

«Είναι μια έγκυος γυναίκα 7 μηνών που την καταδιώκουν, την κακολογούν και την κυνηγούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και στην Νταϊάνα και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

«Έχουμε δει πώς τελειώνει» είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997, μετά από καταδίωξη από παπαράτσι.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι φίλος του ζευγαριού και μάλιστα παραβρέθηκε στον γάμο μαζί με την σύζυγό του, Αμάλ.

Μάλιστα αποκάλυψε αν θα είναι ένας εκ των νονών του νέου βασιλικού μωρού. «Ω, ναι, φαίνεται πως θα είμαι νονός του μωρού» δήλωσε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους, προτού διευκρινίσει πως αστειεύεται.

«Είμαι πατέρας διδύμων, έχω αρκετά σκ@@@@ για να ασχοληθώ, κυριολεκτικά» είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με το περιοδικό.

Και η πριγκίπισσα Τέσσι στο πλευρό της Μέγκαν 

Η Τέσσι Άντονι, πριγκίπισσα του Λουξεμβούργου που χώρισε τον Γενάρη του 2017, μίλησε προς υπεράσπιση της δούκισσας του Σάσεξ μέσω Twitter,απαντώντας σε ένα κείμενο που δημοσίευσε το Royal Central.

https://www.instagram.com/p/BsxfxMMFJB-/?utm_source=ig_embed

«Συμφωνώ απολύτως! Κανείς δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει καν να το υποθέτει κανείς. Ή τον ξέρεις ή διαφορετικά δεν πρέπει να μιλήσεις. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε άσχημα για κάποιον άλλο μόνο και μόνο επειδή μπορούμε, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου» έγραψε στο Twitter.

«Να είστε ευγενικοί! Είναι η νέα τάση! Δεν το αξίζει αυτό», πρόσθεσε.

https://twitter.com/tessy_de/status/1094730351640043522

Δείτε ακόμη:

Μέγκαν Μαρκλ 1

«Μπαμπά, μου έκανες την καρδιά χίλια κομμάτια» – Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις