Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Από καλλιτέχνης τατουάζ… χασάπης: Έκοψε στα δύο την γλώσσα ενός πελάτη – Αφαίρεσε αυτιά και θηλή
ΚΟΣΜΟΣ

Από καλλιτέχνης τατουάζ… χασάπης: Έκοψε στα δύο την γλώσσα ενός πελάτη – Αφαίρεσε αυτιά και θηλή

Βρετανός καλλιτέχνης τατουάζ ομολόγησε σήμερα ότι έκανε παράνομες αλλαγές στα σώματα των πελατών του. Ανάμεσα σε αυτές τις αλλαγές, συγκαταλέγονται η αφαίρεση ενός αυτιού και μιας θηλής, ενώ έκοψε στα δύο την γλώσσα ενός πελάτη. Ο 50χρονος Μπρένταν Μακάρθι, ή Dr Evil, χωρίς καμία ιατρική πιστοποίηση, πραγματοποίησε τις χειρουργικές αυτές επεμβάσεις στο στούντιό του στο […]

Βρετανός καλλιτέχνης τατουάζ ομολόγησε σήμερα ότι έκανε παράνομες αλλαγές στα σώματα των πελατών του.

Ανάμεσα σε αυτές τις αλλαγές, συγκαταλέγονται η αφαίρεση ενός αυτιού και μιας θηλής, ενώ έκοψε στα δύο την γλώσσα ενός πελάτη.

Ο 50χρονος Μπρένταν Μακάρθι, ή Dr Evil, χωρίς καμία ιατρική πιστοποίηση, πραγματοποίησε τις χειρουργικές αυτές επεμβάσεις στο στούντιό του στο κέντρο του Γουολβερχάμπτον, το διάστημα 2012-2015, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του σχετικά με φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, όπου εκείνος εμφανιζόταν να αφαιρεί το αυτί ενός πελάτη.

Ο Μακάρθι υποστήριξε πως πίστευε ότι οι επεμβάσεις αυτές ήταν νόμιμες, καθώς είχε την συναίνεση των πελατών του.

Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες περί εκ προθέσεως πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών. Η ποινή του θα ανακοινωθεί αργότερα.

«Πρόκειται για μια δίκη ορόσημο που αφορά την τροποποίηση του ανθρώπινου σώματος» δήλωσε η Ριάνον Τζόνες, από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Αυτή η δίκη δεν διεξήχθη με την επιδίωξη να περιορίσουμε την ατομική επιλογή ή την ελευθερία της αυτοέκφρασης, αλλά επειδή ο Μακάρθι, που έχει άδεια να κάνει τατουάζ και body piercing, πραγματοποιούσε σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις σε ένα tattoo studio…» επισημαίνεται σε ένα δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις