Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απειλές Ρουβίκωνα στην κυβέρνηση – “Θα εκτεθείτε, δεν παίζουμε με τη φωτιά”
ΕΛΛΑΔΑ

Απειλές Ρουβίκωνα στην κυβέρνηση – “Θα εκτεθείτε, δεν παίζουμε με τη φωτιά”

Απειλές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει μέσω Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Ο λόγος είναι, ότι παραμένει κρατούμενος ένας από τους Κούρδους με τους οποίους η αναρχική ομάδα έκανε κατάληψη την περασμένη εβδομάδα στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο. Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι η Τουρκία έχει ζητήσει την έκδοση του Κούρδου απειλώντας την κυβέρνηση ότι σε ένα […]

απειλές-Ρουβίκωνα.jpg

Απειλές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει μέσω Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Ο λόγος είναι, ότι παραμένει κρατούμενος ένας από τους Κούρδους με τους οποίους η αναρχική ομάδα έκανε κατάληψη την περασμένη εβδομάδα στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι η Τουρκία έχει ζητήσει την έκδοση του Κούρδου απειλώντας την κυβέρνηση ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο «να ξέρει πως η απάντηση μας θα τους εκθέσει ΟΛΟΥΣ με απρόβλεπτο τρόπο και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ διαχειρίσιμο».

«Δεν παίζουμε με την φωτιά κύριοι», καταλήγει στην ανάρτησή του το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Λίγες ημέρες πριν ο Γιώργος Καλαϊτζίδης περιέγραφε την ανάκριση τριών εκ των Κούρδων που προσήχθησαν μετά την κατάληψη του ελληνοτουρκικουύ επιμελητηρίου υποστηρίζοντας ότι «τους πίεσαν πάρα πολύ κάποιοι ασφαλίτες».

«Οι στρατηγικής σημασίας αλλά και μεγάλου πολιτικού συμβολισμού συμμαχίες και συνεργασίες της ομάδας μας θα συνεχιστούν προς όλες τις πλευρές και συνεχώς θα εξελίσσονται» απειλεί το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προσθέτοντας πως «ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη».

Δείτε ακόμη:

Πάνος-Καμμένος.jpg

Καμμένος: Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και οι Έλληνες… Αλέξη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις