Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποιος έδωσε το ηχητικό; Σάλος στο OPEN για τον διάλογο Τσίπρα – Στάη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος έδωσε το ηχητικό; Σάλος στο OPEN για τον διάλογο Τσίπρα – Στάη

Σάλο έχει προκαλέσει στο OPEN το ηχητικό που παρουσίασε χθες η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τη συζήτηση που είχε η Έλλη Στάη με τον πρωθυπουργό πριν «ανοίξουν» επίσημα οι κάμερες για τη συνέντευξη που έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Στο κανάλι εκτιμούν πως η δημοσιογράφος εκτίθεται με όσα λέει στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα με το […]

OPEN

Σάλο έχει προκαλέσει στο OPEN το ηχητικό που παρουσίασε χθες η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τη συζήτηση που είχε η Έλλη Στάη με τον πρωθυπουργό πριν «ανοίξουν» επίσημα οι κάμερες για τη συνέντευξη που έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Στο κανάλι εκτιμούν πως η δημοσιογράφος εκτίθεται με όσα λέει στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα με το ότι δεν της έχει προτείνει ακόμα να πολιτευθεί.

Οι έρευνες που γίνονται στο OPEN δεν εστιάζονται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά από το blog του, η συνέντευξη δινόταν και στην ΕΡΤ αλλά και στο ΑΠΕ.

Έτσι η διοίκηση του OPEN ζητά από τα αρμόδια τμήματα του σταθμού να τους ενημερώσουν πότε άρχισαν να «δίνουν εικόνα» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, θεωρώντας ότι αν την ώρα της εισόδου του πρωθυπουργού στο στούντιο ήταν σε σύνδεση θα μπορούσαν οι «Αρβύλες» να έχουν πάρει από εκεί το υλικό.

Σε περίπτωση όμως που η σύνδεση, το κύκλωμα με ΕΡΤ και ΑΠΕ, άνοιξε μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στο στούντιο τότε είναι σαφές ότι η διαρροή έγινε από μέσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μου πέρα από το ποιοι έδωσαν τα υλικό κάποιοι από την διοίκηση του OPEN πρότειναν ακόμα και να μηνύσουν τον ΣΚΑΪ καθώς πρόβαλε υλικό τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Όμως, ανώτατοι αξιωματούχοι του σταθμού, απέρριψαν την ιδέα.

Ο διάλογος Τσίπρα – Στάη

Αλέξης Τσίπρας: Καλά;

Έλλη Στάη: Ήρθες πολύ έγκαιρα

Αλέξης Τσίπρας: Τα χέρια σου είναι παγωμένα

Έλλη Στάη: Τα χέρια μου είναι παγωμένα… Μπορεί να κρυώσεις και εσύ εδώ μέσα

Αλέξης Τσίπρας: Δεν μπορώ να κάτσω πίσω έχω τα…

Έλλη Στάη: Κι όταν λέω αέρα εννοώ ότι παίζει αέρας και όχι εμένα

Αλέξης Τσίπρας: Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα

Έλλη Στάη: Στο ΒΑΝ αποφασίστε ποιος θα μου μιλάει ε… Φοβάμαι για τα συστήματα. Φύγετε λίγο από μπροστά εκεί… Κύριε Πρόεδρε

Αλέξης Τσίπρας: Ναι

Έλλη Στάη: Το πλάνο είναι αυτό εδώ

Αλέξης Τσίπρας: Α! Καλό φαίνεται Είναι εκτυφλωτική η Έλλη ρε παιδί μου και ούτως η άλλως…

Έλλη Στάη: Στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα…

Δείτε το video που έπαιξε στους Ράδιο Αρβύλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις