Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει δυναμικά με νέα τραγούδια και περιοδείες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει δυναμικά με νέα τραγούδια και περιοδείες

Μετά από ένα δίσκο και μια συναυλία που ξάφνιασε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στις προσωπικές του μουσικές.  Πειραματικός, αλλά ταυτόχρονα και οικείος, επιστρέφει με μια σύντομη περιοδεία με πρώτο σταθμό της το The Garage του Λονδίνου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Θα παρουσιάσει καινούργιο υλικό (από το νέο του digital E.P. «Περίεργη Ώρα» που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα) αλλά […]

Βήτα

Μετά από ένα δίσκο και μια συναυλία που ξάφνιασε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στις προσωπικές του μουσικές. 

Πειραματικός, αλλά ταυτόχρονα και οικείος, επιστρέφει με μια σύντομη περιοδεία με πρώτο σταθμό της το The Garage του Λονδίνου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Θα παρουσιάσει καινούργιο υλικό (από το νέο του digital E.P. «Περίεργη Ώρα» που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα) αλλά και τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία.

Για την καινούρια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες που έρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος δηλώνει:

«Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει.

Αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο.

Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη».

Η περιοδεία ξεκινάει από το Λονδίνο στο The Garage στις 21 Φεβρουαρίου, όπου πριν από τον Κωνσταντίνο θα βρεθεί στη σκηνή η Nalyssa Green με την μπάντα της.

Ακολουθεί το Stage Club στη Λάρισα την 1η Μαρτίου και το Fix Factory την επόμενη μέρα, Σάββατο 2 Μαρτίου με opening act τους Tendts.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία στο Piraeus Academy, το Σάββατο 30 Μαρτίου την οποία θα ανοίξουν οι Midnight Zero.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις