Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σε ελληνικό “παράδεισο” το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο
PLUS

Σε ελληνικό “παράδεισο” το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο

Η Σαντορίνη δεν φημίζεται μόνο για το ηλιοβασίλεμα της, αλλά και για το Atlantis Books, το βιβλιοπωλείο που είναι πρώτο στη λίστα με τα 7 πιο ενδιαφέροντα βιβλιοπωλεία στον κόσμο! Ιδιοκτήτες του είναι οι Αμερικανοί Craig Walzer και ο Oliver Wise, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να το κρατήσουν όσο όμορφο και ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις λίστες. […]

Η Σαντορίνη δεν φημίζεται μόνο για το ηλιοβασίλεμα της, αλλά και για το Atlantis Books, το βιβλιοπωλείο που είναι πρώτο στη λίστα με τα 7 πιο ενδιαφέροντα βιβλιοπωλεία στον κόσμο!

Ιδιοκτήτες του είναι οι Αμερικανοί Craig Walzer και ο Oliver Wise, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να το κρατήσουν όσο όμορφο και ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις λίστες.

Το Atlantis Books στεγάζεται σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα την θάλασσα και στο εσωτερικό του είναι γεμάτο ράφια με αριστουργήματα της λογοτεχνίας. Τα βιβλία είναι παντού, στο πάτωμα, σε αποθήκες και το γεγονός ότι κάποιος στην πραγματικότητα ζει στο βιβλιοπωλείο, του δίνει την αίσθηση μιας 3D πραγματικότητας!

Το βιβλιοπωλείο αυτό λοιπόν, ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο του πλανήτη από το National Geographic, που εκδίδει το δημοφιλές περιοδικό «Destinations of a Lifetime».

Η συγκεκριμένη λίστα είναι η εξής:

1. Atlantis Books, Σαντορίνη

2. Cafebreria el Pendulo, Mεξικό

3. Munro’s Books, Παλαιά Πόλη της Victoria, Καναδάς

4. El Ateneo Grand Splendid, Μπουένος Άιρες

5. Powell’s City of Books, Πόρτλαντ, ΗΠΑ

6. Prairie Lights of Iowa City, Αϊόβα, ΗΠΑ

7. Shakespeare and Company, Παρίσι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις