Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Κόβεται» το Power Of Love;
LIFESTYLE

«Κόβεται» το Power Of Love;

Πέρσι το Power Of Love έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης, ωστόσο φέτος η πορεία του δεν είναι ανάλογη με αποτέλεσμα να έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση του ΣΚΑΪ για «κόψιμο». Σύμφωνα με την στήλη «Τυπολογίες», τα δεδομένα της συνεργασίας του καναλιού του Φαλήρου με την Acun Media, του Ατζούν Ιλιτζαλί, εισέρχονται σε νέα βάση, καθώς η μεταξύ τους συμφωνία λήγει στο τέλος […]

Power Of Love 

Πέρσι το Power Of Love έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης, ωστόσο φέτος η πορεία του δεν είναι ανάλογη με αποτέλεσμα να έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση του ΣΚΑΪ για «κόψιμο».

Σύμφωνα με την στήλη «Τυπολογίες», τα δεδομένα της συνεργασίας του καναλιού του Φαλήρου με την Acun Media, του Ατζούν Ιλιτζαλί, εισέρχονται σε νέα βάση, καθώς η μεταξύ τους συμφωνία λήγει στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόθεση για ανανέωση.

Εκτός από τα χαμηλά νούμερα του Power Of Love και η απογοητευτική πορεία του Survivor έχει προκαλέσει «πονοκεφάλους» στο Φάληρο και ίσως να είναι το τελευταίο reality επιβίωσης που βλέπουμε φέτος.

Το ρεπορτάζ θέλει το ριάλιτι αγάπης να ολοκληρώνει τον κύκλο του στον ΣΚΑΪ άμεσα, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του «Survivor».

Ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του, σκοπεύει να επενδύσει περισσότερο σε προγράμματα του στυλ «Ράδιο Αρβύλα και «Βινύλιο», καθώς η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, την ώρα μάλιστα που μιλάμε για σαφώς πιο ποιοτικά προγράμματα, τα οποία δεν σχολιάζονται αρνητικά από το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις