Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μήνυση κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυση κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη (video)

Ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έκανε μήνυση στον πατέρα του άτυχου νεαρού μετά από διένεξη που είχε μαζί του. Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μέσα στο Μάρτιο. Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του […]

Μήνυση κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέθεσε ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έκανε μήνυση στον πατέρα του άτυχου νεαρού μετά από διένεξη που είχε μαζί του.

Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μέσα στο Μάρτιο.

Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά τη δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, και όταν εκείνος έφευγε από το Δικαστήριο, πέρασε από πεζόδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη.

Η οικογένεια διέκρινε ένα ειρωνικό χαμόγελο εκ μέρους του πρώην διευθυντή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διένεξη μεταξύ εκείνου και του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη.

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορείται για:

-προσβολή της τιμής άλλου με λόγο, από πρόθεση

-πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση, καθώς κατηγορείται πως με τον χτύπησε με τα χέρια στην πλάτη και στον ώμο, προξενώντας ελαφριά σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις