Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποινή από… Μεσαίωνα σε 75χρονο, για τα μάτια του Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινή από… Μεσαίωνα σε 75χρονο, για τα μάτια του Ερντογάν

Μεσαιωνική τιμωρία επιβλήθηκε σε έναν 75χρονο στην Κωνσταντινούπολη, επειδή μίλησε με προσβλητικά λόγια, σε συζήτηση στο καφενείο, για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ποινικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη επέβαλε στον Αλί Σαχίν να διαβάσει τη βιογραφία του Τούρκου Προέδρου και να εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου για να αφηγηθεί περιληπτικά τη ζωή του Ερντογάν. Ο Αλί Σαχίν, […]

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Μεσαιωνική τιμωρία επιβλήθηκε σε έναν 75χρονο στην Κωνσταντινούπολη, επειδή μίλησε με προσβλητικά λόγια, σε συζήτηση στο καφενείο, για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ποινικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη επέβαλε στον Αλί Σαχίν να διαβάσει τη βιογραφία του Τούρκου Προέδρου και να εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου για να αφηγηθεί περιληπτικά τη ζωή του Ερντογάν.

Ο Αλί Σαχίν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα πρέπει να διαβάσει βιβλία, τα οποία έχουν σχέση με τον Τούρκο Πρόεδρο, το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία το 2016 και την ιστορία της Τουρκίας, όπως μεταδίδει το ahvalnews.

Ο 75χρονος τον οποίο κάποιος κατήγγειλε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εμφανιστούν ξαφνικά στο καφενείο και να τον συλλάβουν, αρνείται ότι διέπραξε συκοφαντία κατά του Τούρκου Προέδρου.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, θα πρέπει να διαβάσει 24 βιβλία.

Ο 75χρονος υποστηρίζει ότι κάποιος τον κάρφωσε στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο καφενείο που συχνάζει και τον συνέλαβε με την κατηγορία της συκοφαντίας.

Παρόλο που ο δικηγόρος του υπέβαλε ένσταση στην απόφαση, ο 75χρονος δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί ξεκινώντας αμέσως ανάγνωση.

“Είμαι 75 ετών, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω το διάβασμα”, φέρεται να δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις