Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Επίθεση» παίκτη σε Πιτίνο – «Άνθρωπέ μου φέρσου ανάλογα, προπονείς μια ομάδα με κύρος»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Επίθεση» παίκτη σε Πιτίνο – «Άνθρωπέ μου φέρσου ανάλογα, προπονείς μια ομάδα με κύρος»

Μία ανάρτηση του Ρικ Πιτίνο για τον Ματ Λοτζέσκι στο twitter, έκανε έξαλλο τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρωταθλητή Ευρώπης με τους Ρώσους, Άαρον Τζάκσον, ο οποίο απάντησε με έντονο ύφος στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Πιτίνο προσπάθησε να αστειευτεί στο twitter για το νέο τραυματισμό στον Παναθηναϊκό, με τον Ματ Λοτζέσκι να έχει […]

Ρικ Πιτίνο

Μία ανάρτηση του Ρικ Πιτίνο για τον Ματ Λοτζέσκι στο twitter, έκανε έξαλλο τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρωταθλητή Ευρώπης με τους Ρώσους, Άαρον Τζάκσον, ο οποίο απάντησε με έντονο ύφος στον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Πιτίνο προσπάθησε να αστειευτεί στο twitter για το νέο τραυματισμό στον Παναθηναϊκό, με τον Ματ Λοτζέσκι να έχει υποστεί θλάση και δέχθηκε τα «πυρά» από τον Άαρον Τζάκσον.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Τριφυλλιού, έγραψε: «Εκτός ο Λοτζέσκι για 3-4 εβδομάδες. Ίσως πρέπει να ετοιμαστώ και να επιστρέψω στις Five Star ημέρες μου», γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Άνθρωπέ μου, προπονείς μια ομάδα με κύρος. Φέρσου ανάλογα σε παρακαλώ», απάντησε ο επίσης Αμερικανός γκαρντ, ενδεικτικό και του «κλίματος» που επικρατεί πλέον από μέρος του κόσμου για τον έμπειρο κόουτς.

Η ανάρτηση του Τζάκσον για Πιτίνο

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, αποδείχθηκε σοβαρότατος, αφού η διάγνωση του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για θλάση και έτσι ο Παναθηναϊκός θα χάσει για αρκετό καιρό και τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ.

Ο 33χρονος παίκτης υποβλήθηκε το Σάββατο σε μαγνητική, με τα αποτελέσματα να δείχνουν θλάση δικεφάλου δεξιού μηριαίου, γεγονός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγώνων για πάνω από ένα μήνα, στερώντας τον για τους «πράσινους» και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με τον τραυματισμό του Λοτζέσκι πάντως, ο Ρικ Πιτίνο έχει ξεμείνει σχεδόν από παίκτες στη θέση «2», αφού εκτός λόγω τραυματισμού βρίσκονται και οι Παππάς και Λάνγκφορντ, με τον Αμερικανό τεχνικό να διαθέτει πια μόνο τον Σον Κιλπάτρικ και να αναζητά αναγκαστικές «λύσεις» εκ των έσω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις