Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά», σε πιο… ερωτικό ρεπερτόριο – Το νέο ζεϊμπέκικο του Καμμένου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά», σε πιο… ερωτικό ρεπερτόριο – Το νέο ζεϊμπέκικο του Καμμένου (vid)

Τα πρώην και νυν λαϊκά παιδιά της κυβέρνησης, ξέρουν πολύ καλά να χορεύουν, είτε μόνοι, είτε… κάποιον άλλον στο ταψί! Το τελευταίο διάστημα, τα μάτια μας είδαν πολλά. Η βαριά ζεϊμπεκιά του… Κρητίκαρου Πάυλου Πολάκη, το φιδίσιο τσιφτετέλι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, το ζεϊμπέκικο του Πάνου Καμμένου. Ο πρώην υπουργός Άμυνας, φαίνεται πως έχει μεγάλη ανάγκη […]

ζεϊμπέκικο Καμμένος

Τα πρώην και νυν λαϊκά παιδιά της κυβέρνησης, ξέρουν πολύ καλά να χορεύουν, είτε μόνοι, είτε… κάποιον άλλον στο ταψί!

Το τελευταίο διάστημα, τα μάτια μας είδαν πολλά. Η βαριά ζεϊμπεκιά του… Κρητίκαρου Πάυλου Πολάκη, το φιδίσιο τσιφτετέλι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, το ζεϊμπέκικο του Πάνου Καμμένου.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, φαίνεται πως έχει μεγάλη ανάγκη να ξεσκάσει μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις.

Η «Ομάδα Αλήθειας», ανήρτησε ένα βίντεο με τον Πάνο Καμμένο να χορεύει ζεϊμπέκικο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Είχε προηγηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, με τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Παρά τις δυσμενείς για εκείνον πολιτικές εξελίξεις και λίγο μετά το «ρέκβιεμ», σε υψηλούς τόνους, στη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δείχνει να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια, χορεύοντας και πετώντας λουλούδια, ενώ ο Γιάννης Πάριος τραγουδά: «Αν δεν είχα και σένανε».

Δείτε το βίντεο:

Πρόσφατα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε με την παρέα του στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο Πάνος Καμμένος δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα, όπου χόρεψε και τραγούδησε με την ψυχή του.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ο Πάνος Καμμένος, χόρεψε με πάθος το ζεϊμπέκικο του Στέλιου Καζαντζίδη, «απ’ τα ψηλά στα χαμηλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις