Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκληρή κριτική σε Ραγκούση: «Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική σε Ραγκούση: «Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω»

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση στο Facebook, η Σούλα Μερεντίτη επιτέθηκε στον Γιάννη Ραγκούση. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «θράσος» και «κατάντια» του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει «Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω»! Αναλυτικά, τι έγραψε: «Ως πρώην δήμαρχος Πάρου, αυτοσυστήθηκε, πολιτικά βέβαια, ο κ. Ραγκούσης. Υπήρξε γραμματέας του πανίσχυρου […]

Μερεντίτη-για-Ραγκούση.jpg

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση στο Facebook, η Σούλα Μερεντίτη επιτέθηκε στον Γιάννη Ραγκούση.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «θράσος» και «κατάντια» του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει «Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω»!

Αναλυτικά, τι έγραψε:

«Ως πρώην δήμαρχος Πάρου, αυτοσυστήθηκε, πολιτικά βέβαια, ο κ. Ραγκούσης. Υπήρξε γραμματέας του πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ του 45%, υπήρξε πανίσχυρος και αλαζονικός υπουργός Εσωτερικών, υπουργός Συγκοινωνιών, υπουργός Εθνικής Αμυνας, διεκδίκησε την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, εισηγήθηκε και ψηφίστηκαν μια σειρά νομοσχέδια, όπως Καλλικράτης, διαύγεια, και το μόνο που μπόρεσε να αναγνωρίσει για τον εαυτό του χθες βράδυ, ήταν η θητεία του ως δήμαρχος Πάρου. Κρίμα, κρίμα.

Ντροπή και αίσχος, θράσος και κατάντια και για τον ίδιο και για εμάς που τον ανεχθήκαμε και δεν τον φτύσαμε στο παρελθόν. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω στο μέλλον».

Κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Ρουά Ματ στον ΣΚΑΙ, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ του θύμισε τους τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις που δεχόντουσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κατά τα άλλα λαλίστατος Γιάννης Ραγκούσης σιώπησε.

«Όχι σε μένα αυτά!», «Όχι σε μένα αυτά!», ήταν το μόνο που απαντούσε.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης του θύμισε τη σύλληψη του Νίκου Καρανίκα, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του τότε Προέδρου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, στην παρέλαση του Οκτωβρίου του 2011.

«Αυτή που κυνηγούσαν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», του υπενθύμισε Άδωνις Γεωργιάδης.

Από το 58:40 λεπτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις