Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οριστικό τέλος με Καβάφη και Στρατήγη – Ο Καμμένος αποκάλυψε το SMS του Τσίπρα που τον εξόργισε (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οριστικό τέλος με Καβάφη και Στρατήγη – Ο Καμμένος αποκάλυψε το SMS του Τσίπρα που τον εξόργισε (vid)

Ένα μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο εξόργισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, αλλά και ήταν η αρχή για την πρώτη τους κόντρα. Ο Πάνος Καμμένος, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του. Στην ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός του έστειλε ένα μήνυμα προχθές, το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε […]

Πάνος-Καμμένος-1-1.jp

Ένα μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο εξόργισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, αλλά και ήταν η αρχή για την πρώτη τους κόντρα.

Ο Πάνος Καμμένος, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του.

Στην ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός του έστειλε ένα μήνυμα προχθές, το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε περισσότερο απ΄όλα.

«Μου γράψατε ότι χτίζω γέφυρες και δεν σας κρύβω ότι αυτό ήταν με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

“Διαζύγιο” μετά ποιημάτων

Με ποιήματα έγινε η αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στην Βουλή.

Πρώτος τα ποιήματα ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απάντησε στον Πάνο Καμμένο μετά την σφοδρή του επίθεση από το βήμα της Βουλής.

Όση ώρα ο Πάνος Καμμένος ασκούσε κριτική, ο Αλέξης Τσίπρας δεν σταμάτησε να παίζει με το κομπολόι του, να χαμογελά ειρωνικά και να συνομιλεί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Ακούγοντας σας και χωρίς να θέλω να μπω σε ψυχαναλυτικές θεωρίες, 4 φορές αναφέρατε ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρες στη διαπλοκή και στη ΝΔ», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Συνέχισε με έναν στίχο του Κωνσταντίνου Καβάφη που αναφέρει: «Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα βρεις άλλες θάλασσες, η Πόλις θα σε ακολουθεί».

«Σας το αφιερώνω γιατί πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε τα τέσσερα αυτά χρόνια», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θα με ευγνωμονείτε που δεν σας άφησα να ρίξετε την κυβέρνηση. Θα με ευγνωμονείτε που δεν επέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Καμμένος απάντησε και εκείνος με στίχους από το ποίημα του Γεωργίου Στρατήγη «Ματρόζος», ενός μεγάλου ναύαρχου από τις Σπέτσες που όπως εξήγησε έδωσε όλη του την περιουσία για τον αγώνα του 1821.

«Αν ζητιάνοι σαν και εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν και σε δεν θα φορούσανε το στέμμα». Αμέσως μετά ο κ. Καμμένος αποχώρησε.

Δείτε ακόμη: 

Αυτό είναι το sms Καμμένου σε Νικολόπουλο – Με 4 emojis και ειρωνεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις