Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»- Νέες διώξεις για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή
ΕΛΛΑΔΑ

«Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»- Νέες διώξεις για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

Διώξεις σε βάρος ακόμα δύο ατόμων, που θεωρούνται ύποπτα, άσκησε ο εισαγγελέας στα Γιαννιτσά για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή Πρόκειται για τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε από το μπαλκόνι της εστίας στον 9ο όροφο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Οι διώξεις αφορούν σε δύο άνδρες που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς φέρονται να διακίνησαν ιδιωτικές φωτογραφίες […]

Λίνα Κοεμτζή

Διώξεις σε βάρος ακόμα δύο ατόμων, που θεωρούνται ύποπτα, άσκησε ο εισαγγελέας στα Γιαννιτσά για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

Πρόκειται για τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε από το μπαλκόνι της εστίας στον 9ο όροφο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Οι διώξεις αφορούν σε δύο άνδρες που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς φέρονται να διακίνησαν ιδιωτικές φωτογραφίες της κοπέλας στο Ίντερνετ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση γίνονται πλέον τρεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μάλιστα να κληθούν να καταθέσουν στο πλαίσιο της ανάρτησης.

Οι τελευταίες εξελίξεις σημειώνονται αφού η μητέρα της άτυχης κοπέλα απείλησε να πηδήξει και αυτή στο κενό από το κτίριο της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, επειδή δεν προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση.

Η νεαρή γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο πηδώντας από τον 9ο όροφο, με το θάνατό της να χαρακτηρίζεται αρχικά ως αυτοκτονία. Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, η οικογένειά της έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η κοπέλα την κρίσιμη στιγμή πριν πέσει από το μπαλκόνι, δεν ήταν μόνη της.

«Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»

Θύμα νεαρών που την εκβίαζαν εκτιμά ότι έπεσε η Λίνα Κοεμτζή, μάρτυρας, ο οποίος ήταν παρών όταν νεαροί αντάλλασσαν μεταξύ τους γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν σε ένα πάρκο με μια παρέα νεαρών, 17 – 18 ακόμα και 15 ετών που του έδειξαν τις γυμνές φωτογραφίες της Λίνας.

Οι νεαροί αυτοί έστελναν μέσω των κινητών τους ο ένας στον άλλον τις φωτογραφίες της κοπέλας και έκαναν πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για εκείνη.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η Λίνα Κοεμτζή κατά πάσα πιθανότητα εξωθήθηκε στην αυτοκτονία, καθώς κάποιοι την εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιήσουν τις γυμνές αυτές φωτογραφίες της.

Πρόσθεσε ότι ενδεχομένως η Λίνα να υπέκυψε στους αρχικούς εκβιασμούς των νεαρών, να έκανε ό,τι της ζήτησαν, εκείνοι να το βιντεοσκόπησαν και να την εκβίασαν εκ νέου.

«Δεν πρόκειται ούτε για κύκλωμα, ούτε για συμμορία»

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν έχει πάει να καταθέσει στις αρχές, αλλά βλέποντας τη μητέρα της Λίνας πάνω στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών να απειλεί να πέσει συγκλονίστηκε.

«Είδα μια μάνα σε απόγνωση να απειλεί να πεθάνει. Δεν αξίζει σε κανέναν κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε μπορεί να πέσει θύμα ενός παρόμοιου εκβιασμού», είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια  έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία.

Η μητέρα της Λίνας, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δείτε ακόμη: 

μητέρα Λίνας Κοεμτζή

Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» με τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις