Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο περιστατικό: Έπεσε το… ταβάνι, στο “κεφάλι” εργαζόμενης (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό: Έπεσε το… ταβάνι, στο “κεφάλι” εργαζόμενης (pics-vid)

Άγιο είχε μία εργαζόμενη στον Οργανισμό Παιδείας και Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Κέρκυρας Στα καλά καθούμενα, κομμάτι από το ταβάνι έπεσε στο σημείο που εργαζόταν. Συγκεκριμένα, τα κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν πάνω της, αλλά ευτυχώς δεν την τραυμάτισαν όπως δήλωσαν στο Corfunews οι συνάδελφοί της. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η διευθύντρια […]

ταβάνι

Άγιο είχε μία εργαζόμενη στον Οργανισμό Παιδείας και Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Κέρκυρας

Στα καλά καθούμενα, κομμάτι από το ταβάνι έπεσε στο σημείο που εργαζόταν.

Συγκεκριμένα, τα κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν πάνω της, αλλά ευτυχώς δεν την τραυμάτισαν όπως δήλωσαν στο Corfunews οι συνάδελφοί της.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η διευθύντρια του οργανισμού Μαρία Κυπριώτη έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για τα προβλήματα του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες.

Ωστόσο, όπως δυστυχώς ήταν αναμενόμενο, έως σήμερα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική παρέμβαση ή ακόμα καλύτερα μεταστέγαση σε ασφαλές κτίριο.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε και το περιστατικό στο Νοσοκομείο Νίκαιας…

Μια μητέρα που συνόδευε το παιδί της στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, “πάγωσε” όταν είδε τους σοβάδες από το ταβάνι του δωματίου να πέφτουν πάνω τους.

Η μητέρα βρισκόταν σε δωμάτιο του 3ου ορόφου της Ορθοπεδικής Πτέρυγας, ως συνοδός του παιδιού της που επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ξαφνικά το ταβάνι κατέρρευσε και σοβάδες άρχισαν να αποκολλώνται από την οροφή και να πέφτουν πάνω της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις