Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Γελοιότητα η μήνυση για εκβιασμό – Αυτά είναι τα sms που έστειλα στο Νικολόπουλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Γελοιότητα η μήνυση για εκβιασμό – Αυτά είναι τα sms που έστειλα στο Νικολόπουλο

Μέσω twitter συνεχίζεται η κόντρα Πάνου Καμμένου – Νίκου Νικολόπουλου, με τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ να δίνει στη δημοσιότητα τα sms που φαίνεται πως αποτέλεσαν το έναυσμα για την υπόθεση. Το μεσημέρι, ο ανεξάρτητος βουλευτής βρέθηκε στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για εκβιασμό. Σύμφωνα με τις […]

Καμμένος Γελοιότητα τα περί εκβιασμού - Αυτά είναι τα SMS που έστειλα στο Νικολόπουλο (pic)

Μέσω twitter συνεχίζεται η κόντρα Πάνου Καμμένου – Νίκου Νικολόπουλου, με τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ να δίνει στη δημοσιότητα τα sms που φαίνεται πως αποτέλεσαν το έναυσμα για την υπόθεση.

Το μεσημέρι, ο ανεξάρτητος βουλευτής βρέθηκε στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για εκβιασμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ισχυρίζεται πως πρόκειται για μηνύματα με εκβιαστικό περιεχόμενο και στόχο την επανένταξη του στους ΑΝΕΛ ή την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

Σε περίπτωση παραίτησης του κυρίου Νικολόπουλου, η έδρα του θα περιερχόταν στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα.

Από τη μεριά του, ο Πάνος Καμμένος ανάρτησε στο twitter τα εν λόγω SMS για να αποκαλυφθεί, όπως σημειώνει, “το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού”.

Δείτε το επίμαχο tweet: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις