Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Και ο Καμμένος “καίει” τον… Καμμένο, μετά το “όχι” Λαζαρίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ο Καμμένος “καίει” τον… Καμμένο, μετά το “όχι” Λαζαρίδη

Μετά το “ΟΧΙ” του ανεξάρτητου βουλευτή Γιώργου Λαζαρίζη για επιστροφή στους ΑΝΕΛ και ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν θα βοηθήσει – ο κόσμος να χαλάσει – τον Πάνο Καμμένο. Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν  αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα επιστροφής προκειμένου να διασωθούν οι ΑΝΕΛ. «Το έχω πει ότι δεν […]

Δημήτρης-Καμμένος-1.jpg

Μετά το “ΟΧΙ” του ανεξάρτητου βουλευτή Γιώργου Λαζαρίζη για επιστροφή στους ΑΝΕΛ και ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν θα βοηθήσει – ο κόσμος να χαλάσει – τον Πάνο Καμμένο.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν  αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα επιστροφής προκειμένου να διασωθούν οι ΑΝΕΛ.

«Το έχω πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ», δήλωσε επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για τις πολύ κακές προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην πρόεδρο του, Πάνο Καμμένο.

Ο Πάνος Καμμένος ψάχνει πλέον εναγωνίως να βρει βουλευτές για να επιστρέψουν στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα έτσι ώστε να μη διαλυθεί το κόμμα στη Βουλή και εκείνος να μη χάσει την ιδιότητα του πολιτικού αρχηγού.

Στόχος των επαφών του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να προλάβει τη διαγραφή ή την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, που θα σημάνει τον ξαφνικό θάνατο των ΑΝΕΛ στη Βουλή.

Στο «στόχαστρο» του πρώην υπουργού Άμυνας ήταν 3 βουλευτές, που μπορούν να συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό των 5 βουλευτών που απαιτούνται, για να μη διαλυθεί η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Ο Δημήτρης Καμμένος, ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Αλλά οι μέχρι τώρα προσπάθειες δεν φαίνεται να στέφονται με επιτυχία. Καμμένος και Λαζαρίδης ούτε να ακούσουν για τους ΑΝΕΛ.

Η υπόθεση όμως παίρνει και χαρακτήρα θρίλερ καθώς νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση στην ΓΑΔΑ κατηγορώντας- σύμφωνα με πληροφορίες- τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ και εκβιασμό και απειλές.

Δείτε ακόμη: 

Νίκος-Νικολόπουλος.jpg

«Βόμβα» – Μήνυση κατά του Καμμένου κατέθεσε ο Νικολόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις