Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Εκνευρισμένη η Άννα με τον Αλέξανδρο – Του ζητάει εξηγήσεις!(vid)
LIFESTYLE

Power of Love: Εκνευρισμένη η Άννα με τον Αλέξανδρο – Του ζητάει εξηγήσεις!(vid)

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, ο Αλέξανδρος Κολυβάς και η Άννα Ελευθερίου αποφάσισαν να καθίσουν και να μιλήσουν, προκειμένου να λήξουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Η Άννα έμοιαζε επιφυλακτική ως προς τις εκφράσεις θαυμασμού του Αλέξανδρου, ενώ θεώρησε ότι βοήθησε στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος της. Η […]

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, ο Αλέξανδρος Κολυβάς και η Άννα Ελευθερίου αποφάσισαν να καθίσουν και να μιλήσουν, προκειμένου να λήξουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Η Άννα έμοιαζε επιφυλακτική ως προς τις εκφράσεις θαυμασμού του Αλέξανδρου, ενώ θεώρησε ότι βοήθησε στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος της.

Η Άννα ισχυρίστηκε πως ο ίδιος έχει σχέση έξω από το παιχνίδι, και πως ήθελε να παίξει με τα συναισθήματά της, κάτι που ο Αλέξανδρος αρνήθηκε.

Έπειτα τον κατηγόρησε πως υποδύεται ρόλους μέσα στο Power of Love και ότι στο live του Τερζόπουλου, ο Αλέξανδρος μιλούσε τρυφερά με μια γυναίκα.

Η Άννα ήταν σίγουρη ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν ειλικρινής και περιμένει από αυτόν να παραδεχτεί, ενώ έχει κι άλλες πληροφορίες για τον ίδιο που δεν θέλει να αποκαλύψει.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις