Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η καυτή Βίκυ Καρνέζη, για τον “φίλο” του Μαξίμου, Μανώλη Πετσίτη – “Ευλογία που τον βρήκα” (vid)
LIFESTYLE

Η καυτή Βίκυ Καρνέζη, για τον “φίλο” του Μαξίμου, Μανώλη Πετσίτη – “Ευλογία που τον βρήκα” (vid)

Οι φήμες πως ο Μανώλης Πετσίτης παντρεύεται με σέξι τραγουδίστρια, επιβεβαιώθηκαν σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο Ο “Μανόλο” που έμεινε για πολύ στην επικαιρότητα λόγω των πολύ στενών σχέσεων με το Μέγαρο Μαξίμου, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να… φτάσει στην αγαπημένη του Βίκυ Καρνέζη. Ο «σύμβουλος» του Μεγάρου Μαξίμου και […]

Βίκυ Καρνέζη

Οι φήμες πως ο Μανώλης Πετσίτης παντρεύεται με σέξι τραγουδίστρια, επιβεβαιώθηκαν σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο

Ο “Μανόλο” που έμεινε για πολύ στην επικαιρότητα λόγω των πολύ στενών σχέσεων με το Μέγαρο Μαξίμου, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να… φτάσει στην αγαπημένη του Βίκυ Καρνέζη.

Ο «σύμβουλος» του Μεγάρου Μαξίμου και φίλος του υπουργού Νίκου Παππά φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της sexy αοιδού, με την οποία είναι μαζί από τον περασμένο Μάιο.

«Ο ένας δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από τον άλλον. Η χημεία τους ήταν απίστευτη. Πρόκειται για δυο υπέροχους ανθρώπους, με πολύ χιούμορ. Είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι, πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, και όλοι ανυπομονούμε για τον γάμο», είπε στην Espresso φιλικό πρόσωπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΣΙΤΗς Αποτέλεσμα εικόνας για βικυ καρνεζη

Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της νύφης, την όμορφη Πάρο, με βιολιά και νησιώτικα τραγούδια, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Κουμπάροι θα είναι η επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Έρη Ζώρα, αλλά και ο Άκης Κικιδάκης.

Η Βίκυ Καρνέζη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον γάμο της με τον Μανώλη Πετσίτη.

«Γνωριζόμαστε από τον Μάρτιο, τα φτιάξαμε τον Μάιο, είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα και τώρα είμαστε ξανά μαζί… Πρώτα ο Θεός ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι, μάλλον στην Πάρο. Μπορεί και στην Κρήτη όμως, θα δούμε. Καλεσμένος θα είναι πολύς κόσμος… Είμαστε μαζί λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είναι μεγάλη ευλογία να βρεις το άλλο σου μισό…».

Η Βίκυ Καρνέζη σπούδασε νηπιαγωγός, αλλά τελικά την κέρδισε το πεντάγραμμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για βικυ καρνεζη ΠΕΤΣΙΤΗς

Η… ΔΕΠΑ τους έφερε πιο κοντά

Μάλιστα, ο έρωτάς τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο, όταν, ξαφνικά, ο Μανώλης Πετσίτης άρχισε να απασχολεί την επικαιρότητα τόσο για τη σχέση του με τον υπουργό Νίκο Παππά όσο για την υπόθεση της ΔΕΠΑ.

Τα δημοσιεύματα στάθηκαν αφορμή να διαταχθεί και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία της Αθήνας, έπειτα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρηση Αερίου και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρία συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η Βίκυ τού στάθηκε και τον στήριξε με όλες τις δυνάμεις της αυτό το διάστημα. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Λονδίνο, κάνοντας βόλτες και νυχτερινές εξόδους όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο facebook η Βίκυ Καρνέζη.

Μέχρι πρότινος οι θαυμαστές της την απολάμβαναν στο κέντρο διασκέδασης Volcano στην Πάτρα.

Σε καθεμιά από τις φωτογραφίες, όπου απαθανατίζεται στην αγκαλιά του «Μανόλο» της, η τραγουδίστρια εκφράζεται με πολύ συναίσθημα.

«Εγώ και το άλλο του μισό», «Πέρασα μπόρες και φουρτούνες για να σε συναντήσω!!! Τώρα κατάλαβα πολλά», «Με την αγάπη μου», «Εγώ και ο θησαυρός μου»…

Βίκυ Καρνέζη Βίκυ Καρνέζη

 

 

https://www.instagram.com/p/BKVbpZGAmfU/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις