Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κωνσταντινούπολη: Έντεκα οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου – Ανασύρθηκε 16χρονος
ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Έντεκα οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου – Ανασύρθηκε 16χρονος

Ένα 16χρονο παιδί έβγαλαν ζωντανό από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη οι διασώστες. Η διάσωση έγινε σχεδόν δύο 24ωρα από την στιγμή της κατάρρευσης, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει την ζωή σε έντεκα ανθρώπους. Σώθηκε ένα 16χρονο αγόρι, δήλωσε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας αμέσως μετά την επιτυχή επιχείρηση. «Ένα […]

Κωνσταντινούπολη κατάρρευση κτιρίου

Ένα 16χρονο παιδί έβγαλαν ζωντανό από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη οι διασώστες.

Η διάσωση έγινε σχεδόν δύο 24ωρα από την στιγμή της κατάρρευσης, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει την ζωή σε έντεκα ανθρώπους.

Σώθηκε ένα 16χρονο αγόρι, δήλωσε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας αμέσως μετά την επιτυχή επιχείρηση.

«Ένα 16χρονο αγόρι, ένα παιδί θα ζήσει με τους φίλους του. Άκουσαν την φωνή του, έκαναν την επιχείρηση και τώρα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Δόξα το Θεο!», είπε ο υπουργός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι διασώστες είχαν ανασύρει από τα ερείπια ζωντανό ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Το οκταώροφο κτήριο κατέρρευσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν περίπου 30 άτομα. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί έντεκα νεκροί, ενώ 13 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία τραυματισμένοι – δύο εξ αυτών μάλιστα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των παγιδευμένων κάτω από τα χαλάσματα συνεχίζεται.

Χθες, ένα 5χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες.

Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις