Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Θρίλερ» με τον θάνατο γνωστού μοντέλου – Μυστηριώδης ανάρτηση λίγες ώρες πριν τον χαμό της
ΚΟΣΜΟΣ

«Θρίλερ» με τον θάνατο γνωστού μοντέλου – Μυστηριώδης ανάρτηση λίγες ώρες πριν τον χαμό της

Θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ιρλανδίας Νεκρό στο σπίτι του λίγες ώρες έπειτα από μυστηριώδη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βρέθηκε 37χρονo μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η Alli MacDonnell, η οποία θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ιρλανδίας, πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και […]

Θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ιρλανδίας

Νεκρό στο σπίτι του λίγες ώρες έπειτα από μυστηριώδη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βρέθηκε 37χρονo μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η Alli MacDonnell, η οποία θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ιρλανδίας, πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Λίγες ώρες προτού γίνει γνωστή η τραγική είδηση, η MacDonnell είχε αφήσει να εννοηθεί με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι κάποιος της είχε μιλήσει άσχημα.

Για την ακρίβεια είχε πει:

«Γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα όταν ένας άνδρας αποκαλεί μια γυναίκα χοντρή και άσχημη;»

Η αστυνομία, παρόλο που έκρινε ότι ο θάνατός της δεν μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος, καλεί για κατάθεση άτομα που ήρθαν τελευταία σε επαφή μαζί της.

Η 37χρονη είχε γίνει πρέσβειρα καμπάνιας για τον αυτισμό λίγο αφότου ο 9χρονος γιος της Χάρι και η 2χρονη κόρη της Σιένα διαγνώστηκαν με την πάθηση.

Μάλιστα η ίδια είχε αφιερώσει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό.

Φως στην αιτία του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Το τελευταίο διάστημα το διάσημο μοντέλο προετοίμαζε δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις