Βραζιλία: Το συγκινητικό σκίτσο για την τραγωδία με τους 10 νεκρούς

ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Το συγκινητικό σκίτσο για την τραγωδία με τους 10 νεκρούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει συγκινητικό σκίτσο για τη φονική φωτιά με τους 10 νεκρούς σε προπονητικό κέντρο της Βραζιλίας. Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Φλαμένγκο κοντά στο Ρίο Ντετζανέιρο της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, τη ζωή τους έχασαν τέσσερα παιδιά, […]

08.02.2019 | 18:18

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει συγκινητικό σκίτσο για τη φονική φωτιά με τους 10 νεκρούς σε προπονητικό κέντρο της Βραζιλίας.

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Φλαμένγκο κοντά στο Ρίο Ντετζανέιρο της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, τη ζωή τους έχασαν τέσσερα παιδιά, δύο έφηβοι και τέσσερις εργαζόμενοι, ενώ ένας 14χρονος και ένας 15χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σκίτσο απεικονίζεται το παιδί από τη χαρακτηριστική φωτογραφία μετά την τραγωδία της συντριβής αεροπλάνου που μετέφερε ολόκληρη την ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε το 2016.

Δίπλα του, ήρθε πλέον να του κάνει παρέα άλλο ένα πιτσιρίκι και να το φυλάει από ψηλά, αφού στην τραγωδία της Φλαμένγκο χάθηκαν μεταξύ άλλων και νεαροί ποδοσφαιριστές.

Αυτό είναι το συγκινητικό σκίτσο:

https://twitter.com/larihcb/status/1093829685329448960

Exit mobile version