Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Sold out προ των… πυλών!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Sold out προ των… πυλών!

Ελάχιστα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να περιμένει από μέρα σε μέρα το sold out. Πανικός το πρωί της Παρασκευής (08/02) στα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους φίλους του Ολυμπιακού, που σχημάτισαν μεγάλες ουρές για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ. Με εννέα ημέρες να απομένουν για […]

Ελάχιστα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να περιμένει από μέρα σε μέρα το sold out.

Πανικός το πρωί της Παρασκευής (08/02) στα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους φίλους του Ολυμπιακού, που σχημάτισαν μεγάλες ουρές για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ.

Με εννέα ημέρες να απομένουν για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», έχουν απομείνει λιγότερα από 4.500 εισιτήρια(!) για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και αναμένεται πολύ γρήγορα να εξαντληθούν.

Όλα δείχνουν πως το sold out είναι θέμα χρόνου και μάλιστα αυτό θα είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες για τους «ερυθρόλευκους», αφού προηγήθηκε αυτό για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ θα διατίθενται και το Σάββατο από τις 10:00 ως τις 15:00 αλλά και μέσω ίντερνετ καθημερινά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις