Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση με βαριοπούλες σε κτίριο ασφαλιστικής εταιρείας στη Λεωφόρο Συγγρού (pics – video)
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βαριοπούλες σε κτίριο ασφαλιστικής εταιρείας στη Λεωφόρο Συγγρού (pics – video)

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν με βαριοπούλες στα κεντρικά γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας στη λεωφόρο Συγγρού, σήμερα αργά το μεσημέρι. Όπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο, αυτοί που «χτύπησαν» το κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής ήταν περίπου 20 με 30 άτομα, που κρατούσαν στα χέρια τους βαριοπούλες. Από την επίθεση και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, προκλήθηκαν υλικές ζημιές […]

Επίθεση με βαριοπούλες σε κτίριο Ασφαλιστικής Εταιρείας στη Λεωφόρο Συγγρού (pics - video)

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν με βαριοπούλες στα κεντρικά γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας στη λεωφόρο Συγγρού, σήμερα αργά το μεσημέρι.

Όπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο, αυτοί που «χτύπησαν» το κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής ήταν περίπου 20 με 30 άτομα, που κρατούσαν στα χέρια τους βαριοπούλες.

Από την επίθεση και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματίες.

Μετά από λίγο η αστυνομία έφτασε στο σημείο και προχώρησε σε 10 προσαγωγές.

Επίθεση με βαριοπούλες σε κτίριο Ασφαλιστικής Εταιρείας στη Λεωφόρο Συγγρού (pics - video) Επίθεση με βαριοπούλες σε κτίριο Ασφαλιστικής Εταιρείας στη Λεωφόρο Συγγρού (pics - video)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις