Ο Λαζαρίδης, για τα σενάρια επιστροφής στους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λαζαρίδης, για τα σενάρια επιστροφής στους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κάθετος εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης μιλώντας για πιθανότητα επιστροφής στους ΑΝΕΛ.  Απευθυνόμενος σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιστύλιο της Βουλής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι μηχανικός και είμαι πρακτικός άνθρωπος. Εμείς οι μηχανικοί όταν γυρίζουμε σελίδα διαβάσουμε πολύ καλά τη σελίδα πριν την γυρίσουμε και μετά το παίρνουμε απόφαση. Ύστερα δεν έχει επιστροφή». Σε […]

08.02.2019 | 12:44

Κάθετος εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης μιλώντας για πιθανότητα επιστροφής στους ΑΝΕΛ

Απευθυνόμενος σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιστύλιο της Βουλής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι μηχανικός και είμαι πρακτικός άνθρωπος. Εμείς οι μηχανικοί όταν γυρίζουμε σελίδα διαβάσουμε πολύ καλά τη σελίδα πριν την γυρίσουμε και μετά το παίρνουμε απόφαση. Ύστερα δεν έχει επιστροφή».

Σε ερώτηση εάν ο κ. Καμμένος έχει επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες ο κ. Λαζαρίδης απάντησε με νόημα.

«Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Το όνομά του, όπως και των υπολοίπων βουλευτών που έχουν εκλεγεί στην παρούσα βουλή με τους ΑΝΕΛ και έχουν ανεξαρτατητοποιηθεί, έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα ως οι άνθρωποι που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δώσουν το φιλί της ζωής στον Πάνο Καμμένο.

Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς τους δεν φαίνεται να επιστρέφει στους ΑΝΕΛ προκειμένου να διασώσει την ΚΟ του Πάνου Καμμένου.

Παράταση για τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου δίνει ο Καμμένος

Παράταση για τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος λίγα λεπτά μετά την εκπνοή του τελεσιγράφου που είχε δώσει για τις 10 το πρωί στον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι θα τον διέγραφε αν δεν είχε παραιτηθεί μέχρι τότε

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γράφει ότι θα καταθέσει τη διαγραφή στην ολομέλεια «αφού μιλήσω στη Βουλή».

Εξηγώντας, δε, τον λόγο που δίνει την παράταση γράφει ότι «αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα».

Την ίδια ώρα τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε σήμερα αποφάσισαν να υιοθετήσουν την γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου του κοινοβουλίου που συντάχθηκε μετά από παραγγελία του Νίκου Βούτση.

Σύμφωνα με αυτή, εάν ο Πάνος Καμμένος διαγράψει τον κ. Παπαχριστόπουλο και μείνει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα με 5 βουλευτές  θα διαλυθεί.

Δείτε ακόμη:

Φωκάς: Διαλύονται οι ΑΝΕΛ, αλλά… υπάρχουν κι εκπλήξεις (vid)

Exit mobile version