Αθήνα

°C

Δευτέρα

12

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνεχίζεται η κόντρα Καμμένου – Νικολόπουλου: “Με απειλούσε για να επιστρέψω στους ΑΝΕΛ”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η κόντρα Καμμένου – Νικολόπουλου: “Με απειλούσε για να επιστρέψω στους ΑΝΕΛ”

Περαιτέρω αποκαλύψεις για την άγρια κόντρα με τον Πάνο Καμμένο έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής. «Μου ζητούσε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος. Αυτό είναι λογικό και δεν με παραξένεψε», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον Πάνο Καμμένο και που κατέληξε στην κατάθεση […]

Συνεχίζεται η κόντρα Καμμένου - Νικολόπουλου Με απειλούσε για να επιστρέψω στους ΑΝΕΛ

Περαιτέρω αποκαλύψεις για την άγρια κόντρα με τον Πάνο Καμμένο έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.

«Μου ζητούσε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος. Αυτό είναι λογικό και δεν με παραξένεψε», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον Πάνο Καμμένο και που κατέληξε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

«Εδώ και ένα μήνα μέρα παρά μέρα λέω ότι δεν πρόκειται να γυρίσω γιατί έχω διαλέξει το κόμμα των Πατρινών και την Δευτέρα καταθέτω την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος. Μέχρι εδώ ουδέν μεμπτό» συνέχισε.

«Όταν ένιωσα ότι η πίεση απέβλεπε στο να μεταβάλλω την άποψή μου με ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα κάνει αποκαλύψεις, τότε αποφάσισα να κάνω αυτό που κάνω εδώ και 30 χρόνια», δήλωσε ο βουλευτής, αναφερόμενος στην προσφυγή του στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις